reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dobry wieczor Dziewczynki:-)
Normalnie jestem coraz bardziej przerazona zagladajac na forum:szok: Z dnia na dzien coraz mniej postow:-( Jak tak dalej bedzie to rzeczywiscie forum niebawem nam umrze smiercia naturalna. A przeciez nie mozemy do tego dopuscic:no: Prawda dziewczynki;-)
Mialam dzis pierwsza wizyte u lekarza i u fasolki wszystko dobrze. Ma 11mm, widzialam bijace sedruszko i jakos tak mi lepiej:tak: A taka zestresowana szlam do tego lekarza, ze trzeslam sie przez cala wizyte. Ostatnio snilo mi sie, ze bede miala blizniaki i tak sobie mysle wtedy to juz tylko kaftan i psychiatryk z tym moim Filipem i dwoma brzdacami:-D Ale na szczescie w bruszku tylko jeden dzidzius mieszka, wiec jest szansa, ze moze nie zwariuje z ta moja dwojka:-p

zanplo przynajmniej bedziecie mieli cos na jutrzejszy obiadek;-) My tak zrobilismy na chrzcie Filipa, nagotowalam i w koncu o polowie jedzenia zapomnialam, bo gdzies w spizarce bylo pochowane:-D Ale i tak sie nie zmarnowalo:no:

asiulkaa GRATULACJE!
Teraz doczytałam , że jesteś w ciąży.
Ale fajnie.

Dzisiaj nadal nie mogę uwierzyć w tą straszną tragedię
[*]
[*]
[*]

Witajcie

[*] ... ciężko sie pogodzić z taką tragedią, to jakieś straszliwe zrządzenie losu...

my walczymy z biegunką: Pati, M i ja ( wczoraj było gorzej, dzis juz nieco lepiej) ale Patusi nie przechodzi, pocieszam sie, ze ma w miare apetyt i pije duzo, ale co z tego, jak zaraz wszystko wydala, nie chciała za nic w swiecie smecty w koncu sie udało ją przemycic w kleiku ryzowym na razie nie widac efektów:-(humor ma dobry i nie ma gorączki nie wiem co to za dziadostwo, Tomek odpukac zdrowy

Potworna tragedia...I nie ważne,że to był prezydent...Zginęło tylu ludzi na raz,że łza sama się kręci w oku.Strasznie współczuję rodzinom...

Asiulka gratuluję ciąży:tak: I troszkę zazdroszczę,ale tak pozytywnie;-) Chociaż może już nie długo..;-)

A kto z grudniówek jeszcze w ciąży???Bo ja teraz niestety nie na czasie:zawstydzona/y:

Dziękuję Zapominajko.O Ewelw akurat wiedziałam.
Teraz i tutaj zrobiło się ponuro i smutno...Ale nie ma co się dziwić...Każdego dotyka śmierć tylu ludzi...

[*]
[*]
[*]
Straszna tragedia:(
U nas od rana leje, wiec jeszcze pogoda taka dolujaca, a od wczoraj w TV na kazdym kanale mowia tylko o tej tragedii, wiec nawet jakby czlowiek chcial na chwile o tym zapomniec to sie nie da:(

zapominajko termin mam na 24 listopada, podobnie jak ostatnio, z tym ze wtedy mialam na 24 grudnia, ale Filipkowi sie troche na swiat spieszylo. Mam nadzieje, ze ten dzidzius bedzie mniej niecierpliwy;-)

aniu i marzycielko dziekuje Wam bardzo. Ciaza absolutnie nieplanowana, ale ja to chyba gdzies mam zapisane, ze moje wszystkie ciaze maja byc nieplanowane;-) Tak widocznie mialo byc, a moze i dobrze sie stalo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry