Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też nie moge uwierzyćja tez, nie dociera do mnie ta wiadomość
[*]
[*]
[*]
Dobry wieczor Dziewczynki:-)
Normalnie jestem coraz bardziej przerazona zagladajac na forumZ dnia na dzien coraz mniej postow:-( Jak tak dalej bedzie to rzeczywiscie forum niebawem nam umrze smiercia naturalna. A przeciez nie mozemy do tego dopuscic
Prawda dziewczynki;-)
Mialam dzis pierwsza wizyte u lekarza i u fasolki wszystko dobrze. Ma 11mm, widzialam bijace sedruszko i jakos tak mi lepiejA taka zestresowana szlam do tego lekarza, ze trzeslam sie przez cala wizyte. Ostatnio snilo mi sie, ze bede miala blizniaki i tak sobie mysle wtedy to juz tylko kaftan i psychiatryk z tym moim Filipem i dwoma brzdacami
Ale na szczescie w bruszku tylko jeden dzidzius mieszka, wiec jest szansa, ze moze nie zwariuje z ta moja dwojka
zanplo przynajmniej bedziecie mieli cos na jutrzejszy obiadek;-) My tak zrobilismy na chrzcie Filipa, nagotowalam i w koncu o polowie jedzenia zapomnialam, bo gdzies w spizarce bylo pochowaneAle i tak sie nie zmarnowalo
![]()
I troszkę zazdroszczę,ale tak pozytywnie;-) Chociaż może już nie długo..;-)