reklama

Grudniowe mamusie 2008

No ja też się zastanawiałam nad tym volcano a Martynie podoba się ten rocki. Zobaczymy który wybierze mężowy.

Zapominajko trzeba byc zapisanym do szeptopolis. Tam od marca dziewczyny testują delti cat. Teraz będzie wznowiona edycja i znowu będą wybierać 10 osób. Do x-landera narazie już wybrany cały skład.

Mogę Wam podesłać zaproszenia do tego portalu tylko maile proszę:-)

Kokusiu ja też poproszę:) ajedrusyna@op.pl

reklama
Olciaa może teraz bedzie już coraz lepiej...u nas jest tak,że Alex między 5 a 6 wstaje na mleko a potem jeszcze dosypia...średnio ok 7.10 już wstajemy:tak:

no muszę przyznać że ostatnio już nie wstaje po 5, tylko między 6 a 7, przeważnie do 6:30 jest na nogach, ale czasami zrobi prezent jak dzisiaj ;-)

Dziewczyny ale mam super wieści. Załapałyśmy się na testowanie spacerówki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:. Po 3 miesiącach testowania i zdawania cotygodniowych raportów otrzymamy go na własność. Ale się cieszę:happy::-):happy::-).
Dziękuję za wszystkie kciuki:tak:
A wózek wygląda tak
Wózek dziecięcy XGO - X-lander
teraz jeszcze tylko muszę wybrać kolor

super :tak::tak:

No ja też się zastanawiałam nad tym volcano a Martynie podoba się ten rocki. Zobaczymy który wybierze mężowy.

Zapominajko trzeba byc zapisanym do szeptopolis. Tam od marca dziewczyny testują delti cat. Teraz będzie wznowiona edycja i znowu będą wybierać 10 osób. Do x-landera narazie już wybrany cały skład.

Mogę Wam podesłać zaproszenia do tego portalu tylko maile proszę:-)

Kokusiu, ja też poproszę :tak: olmix@wp.pl

Dziewczynki właśnie doczytałam że ostatnio trochę zmieniły się zasady zapraszania na panel. Trzeba wypełnić tą ankietę https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGI3T0Q0RmVUOFBDTU51b3Atb0xDOXc6MA
bo inaczej głównodowodząca odrzuca zaproszenia bo zdarzały się panie które traktowały szeptopolis tylko towarzysko i potem nie można od nich wydostać ankiety. W sumie to się trochę dziwię tym osobom bo przecież to głównie dzięki ankietom przydzielają do kampanii.
Ach z góry uprzedzam że to nie jest tak prężne jak streetcom i jest mniej kampanii no ale za to jakie...

Sorki za to że wcześniej trochę namieszałam:eek::sorry:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry