reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie

pogoda okropna , leje od wczoraj.

Mam od jakiegos czasu taką depresję, że zaczynam się o siebie bac.

co sie dzieje Agatko?? to wszystko przez tę paskudna pogode za oknem!!! gdyby bylo cieplo czlowiek by mial energie i chez do zycia a tak to ............. echhhhhhhh

Oj Agaciu mocno Cię tulę!!!! i zobaczysz ze jak przyjdzie prawdziwa wiosna , gdy sloneczko zaswieci to i nastrój sie poprawi!!!!!

Dziewczyny nie poddawajcie się tym depresjom!!! ja sie najadłam czekoladek i chyba mi troche to pomogło :-), więc zajadajcie czekoladki!!! Nie mam nic na obiad, pada wiec nie wyjdę :-D teraz mam kłopot jak wymyśleć coś z niczego.
Zostawiłam Wam kilka zdjęć na :elvis: (chyba dobra buźke wstawiłam).

dzień dobry kochane :) nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie.Ja jestem tu regularnie ale bardziej jako skrytoczytacz,zostawiam Wam coś z moich newsów w wiadomym miejscu,bo to nie ten temat na takie rzeczy :)
pozdrawiam was wszystkie

Witam kochane mamuśki:)

U nas też pogoda do..... no kazdy wie,ale na szczęście nie pada...ale wieje paskudnie....z Mariczka maly spacerek i zakupki zaliczone mamy....nawet chwilke na hustawkach bylysmy,bo znalazlo sie male zacisze....

Ja po weekendzie pelnym wrazen.....w piatek moje dzieciatko stierdzilo,ze nie bedzie spala po poludniu...i koniec..no wyobrazcie sobie po 2 podejsciach zrezygnowalam....a mala w rezultacie padal mi przetrzymana wszelkimi sposobami do 20:45(bo oznaki snu typu marudzenie i placz zaczely sie o 18:30)...przezylam nie polecam nikomu:p haha

Sobota- mis moj pojechal na wyprzedaz do pracy...byla bielizna...majteczek sie nie doczekalam,ale za to wyposazyl mnie w 4 stanicki -trafione na 5....fimy Esotiq...naprawde rewelacyjne.....i kilka spcjałów dla siebie.....a zaplacil 70zl....:) to sie zoncia ucieszyla:)

nIEDZIELA do 13 piekna pogoda, spacer z Mari, hustawki itp....popoludniu nawal gosci, babcia z Sopotu, moja kumpela ktora farbowala mi wloski...i tato z Marzena....

No i dzisiaj poniedzialek.....troszke luzu...MARI LWASNIE SPI... a mama relax:p hahaha

Kochane wszystkim stanom DEPRESYJNYM...mówimy stanowecze NIEEEEEE

GłÓWKI DO GORY KOCHANE....jeszcze troszke i bedzie sloneczko, lato i wtedy tylko sie usmiechac:)
Chorowitkom życzymy zdroweczka.....duuuuzo zdroweczka....:")

no to by bylo na tyle....a no i Zanpolo gratuluje wycieczki...piekne zdjecia;)

Kana no zazdroszę taki zakupów za tak niską cenę :)

Tygrys miałaś się pokazać, swoją nową fryzurkę !

To nie o to chodzi, że mam depresje z powodu pogody :( po prostu chyba już nikomu nie jestem potrzebna, zresztą po co komuś stara, brzydka żona , no nie ... ehhhh

reklama
Kana no zazdroszę taki zakupów za tak niską cenę :)

Tygrys miałaś się pokazać, swoją nową fryzurkę !

To nie o to chodzi, że mam depresje z powodu pogody :( po prostu chyba już nikomu nie jestem potrzebna, zresztą po co komuś stara, brzydka żona , no nie ... ehhhh

Agaciu, co Ty opowiadasz ??:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: jaka stara :szok::szok: jaka brzydka :szok::szok:

Do góry