ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Cześć dziewczynki.
U nas ostatnio dużo się dzieje...
Dzisiaj w końcu podpisaliśmy AKT NOTARIALNY I JESTEŚMY WŁAŚCICIELAMI MIESZKANIA:-)
Jeszcze trochę załatwiania przed nami i wszystko zakończy się za jakieś 2 tygodnie.
W końcu:-) Ta sprawa kosztowała nas kupę kasy,a jeszcze więcej nerwów...Nigdy więcej kredytów!!!
U nas ostatnio dużo się dzieje...
Dzisiaj w końcu podpisaliśmy AKT NOTARIALNY I JESTEŚMY WŁAŚCICIELAMI MIESZKANIA:-)
Jeszcze trochę załatwiania przed nami i wszystko zakończy się za jakieś 2 tygodnie.W końcu:-) Ta sprawa kosztowała nas kupę kasy,a jeszcze więcej nerwów...Nigdy więcej kredytów!!!
Domek nam sie nadal buduje, ja czuje sie dobrze, Filipek lobuzuje no i zostalam po raz pierwszy prawdziwa ciocia tydzien temu. Moja siostra urodzila synka wszystkich zaskakujac po miala jeszcze miesiac do terminu. I tak sobie mysle, czy istnieje cos takiego jak uwarunkowania genetyczne do przedwczesnych porodow
Moja mama rodzila wczesniaki, Filip niby nie wczesniak, ale tez urodzony 3tyg wczesniej no i teraz moja siostra. Ciekawa jestem jak bedzie ze mna tym razem. Na razie jeszcze sporo czasu do rozwiazania, ale pewnie zleci blyskawicznie;-) Sciskam Was dziewczynki;-)