reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie. U nas drugi dzień ładnej pogody. Mam nadzieję że utrzyma się do soboty i nasz grill w końcu wypali.

Byłam dziś u okulisty i wylądowałam ze skierowaniem do szpitala:eek:

A to wszystko przez Mamusię bo mnie napuściła na wizytę;-):-D

reklama
Witajcie. U nas drugi dzień ładnej pogody. Mam nadzieję że utrzyma się do soboty i nasz grill w końcu wypali.

Byłam dziś u okulisty i wylądowałam ze skierowaniem do szpitala:eek:

A to wszystko przez Mamusię bo mnie napuściła na wizytę;-):-D

no i dobrze, lepiej teraz wyladowac w szpitalu i wyleczyc, niz stracic wzrok, wzielam sie za ciebie i tyle
kolejny krok--to sama wiesz jaki:-) i niema co narzekac teraz:-)

Kokusiu a co z Twoimi oczkami?

Co tu w ogóle tak pusto?:szok::szok::szok::szok:
Wiesz co? Od jakiegoś czasu widzę w lewym tylko plamę i wszystko mi się przez nią rozmazuje. No i okazało się że to jakiś stary niewyleczony stan zapalny ale pod nim teraz rozwija się nowy. No i muszą mi sprawdzić czy w ogóle da się coś zrobić z tą plamą czy już tak będę widziała do końca życia co jest bardzo możliwe.
Okulista powiedział mi że może to być pozostałość po jakiejś chorobie z dzieciństwa no. po toksoplazmozie i jeśli tak jest to niestety nic z tym się nie da zrobić. Całe szczęście w drugim oku mam praktycznie sokoli wzrok.

Mamusia a czemu Ty się jeszcze nie pochwaliłaś jak w okularkach wyglądasz?

olcia, a fotki ze spotkania sa?

Agatka z mężem robili :tak:

Hej dziewczynki:) My właśnie wróciłyśmy i jak Ollcia wspomniała udało nam się spotkać:) Było bardzo fajnie! Bartuś rewelacyjny:) Biegał jak nakręcony samochodzik! Tylko Zuza jakoś tak mało towarzyska aż się Bartek zdenerwował;):-D:-D Zdjęcia wstawię niedługo:)
Ollcia dziękuję za fajną laskę:zawstydzona/y:;-) Ty też jesteś świetna!
Mój mąż teraz uczy Zuzię że trzeba oddać;) a nie zaczynać ryki;)

nooo koniecznie, nie może się tak dać chłopakom :sorry2: przypomniało mi się że jak byłam mała to ciągle przychodziłam z płaczem że chłopcy mnie biją i w końcu tata przeprowadził ze mną poważną rozmowę - jak biją to oddaj... od tego czasu Olcia postrach podwórka :szok::-D a nieraz zdarzyło się że jakiś rodzic poskarżył się moim że "Ola zbiła naszego syna"... a ten syn był 3 lata starszy ode mnie :-D

Kokusia, oczy to skarb, nie wolno tak sobie zaniedbywać :no: dobrze że masz takiego anioła stróża koło siebie :tak: Mamusia, pilnuj ją dobrze :tak:

Ollcia mam nadzieję że nie gadałam za dużo i za głupio:) Trochę się denerwowałam spotkaniem;):-D
Ale obiecuję że następnym razem będzie lepiej:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry