Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie. U nas drugi dzień ładnej pogody. Mam nadzieję że utrzyma się do soboty i nasz grill w końcu wypali.
Byłam dziś u okulisty i wylądowałam ze skierowaniem do szpitala
A to wszystko przez Mamusię bo mnie napuściła na wizytę;-)![]()
Wiesz co? Od jakiegoś czasu widzę w lewym tylko plamę i wszystko mi się przez nią rozmazuje. No i okazało się że to jakiś stary niewyleczony stan zapalny ale pod nim teraz rozwija się nowy. No i muszą mi sprawdzić czy w ogóle da się coś zrobić z tą plamą czy już tak będę widziała do końca życia co jest bardzo możliwe.Kokusiu a co z Twoimi oczkami?
Co tu w ogóle tak pusto?![]()
no wiem ze dobzre zrobilam, ale musialm rok nad ty pracowac, nie bylo latwoO matko Kokusia jak ty z tym żyjesz?
Mamusia dobrze zrobiłaś że zmusiłaś ją do pójścia do lekarza!
olcia, a fotki ze spotkania sa?

Hej dziewczynkiMy właśnie wróciłyśmy i jak Ollcia wspomniała udało nam się spotkać
Było bardzo fajnie! Bartuś rewelacyjny
Biegał jak nakręcony samochodzik! Tylko Zuza jakoś tak mało towarzyska aż się Bartek zdenerwował
Zdjęcia wstawię niedługo
Ollcia dziękuję za fajną laskę;-) Ty też jesteś świetna!
Mój mąż teraz uczy Zuzię że trzeba oddaća nie zaczynać ryki
![]()
przypomniało mi się że jak byłam mała to ciągle przychodziłam z płaczem że chłopcy mnie biją i w końcu tata przeprowadził ze mną poważną rozmowę - jak biją to oddaj... od tego czasu Olcia postrach podwórka 
a nieraz zdarzyło się że jakiś rodzic poskarżył się moim że "Ola zbiła naszego syna"... a ten syn był 3 lata starszy ode mnie
dobrze że masz takiego anioła stróża koło siebie
Mamusia, pilnuj ją dobrze 
no wiem ze dobzre zrobilam, ale musialm rok nad ty pracowac, nie bylo latwo