• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczynki sprężamy się i głosujemy bo już jestem na pierwszej stronie.
Profil - Astra.com.pl
Nie wiem tylko dlaczego po głosowaniu wyskakuje mi miejsce 17 skoro w rankingu jestem na 8. Byc może dlatego że tych z 5 tysiącami głosów poodrzucali

reklama
Ollcia mam nadzieję że nie gadałam za dużo i za głupio:) Trochę się denerwowałam spotkaniem;):-D
Ale obiecuję że następnym razem będzie lepiej:)

no co Ty! ja naprawdę uważam że jesteś świetną dziewczyną, a stres to chyba normalne... sama się stresowałam ;-) i nie chciałam zrobić z siebie idiotki :sorry2:;-)

jesli jestescie zainteresowane pampersami z rossmana, to pobierzcie kod i bedzie taniej, ja wlasnie pobralam i bede miala paczke pampersow za 15zl
Okazje

ehhh, ja bym była, ale w czwóreczki to my nie wejdziemy :-D

Kokusia głosujemy :)
Ja nie wiem, gdzie ty kobieto słoneczko widzisz...
Ja się obawiam, że niedługo zapomnę co to sloneczko :(

u nas coś prześwieca, troszkę słonka, troszkę chmur, ale jest w miarę ciepło i już byliśmy na spacerku, to pierwszy pogodny dzień od jakiegoś czasu, oby tak zostało...

ja się tylko modlę o ciepły i słoneczny sierpień, bo jak się spędza urlop w Polsce...

U nas też słoneczko :)
Ucieszyłam się właśnie bo wyjrzałam za okno i zobaczyłam że nowe centrum handlowe z całodobowym tesco już prawie gotowe :D Podobno w czerwcu otwarcie. Będę miała po 5 minut do dwoch centrów handlowych z obu stron mojego bloku :D

A wczoraj mężowy dostał zaproszenia na TopTrendy i jedziemy w przyszłym tygodniu. Jasiek zostanie u mojej mamy. Pierwszy raz sam na tak długo. Troszkę się martwię ale musimy pobyć z mężowym chwilkę sami. Z dala od domu.

Hej
Wróciłam.

Mati miał dzisiaj problem z zaśnięciem :(, u mojej siostry nie dość ze chodził później spać to jeszcze ja przy nim siedziałam do aż nie zasnął, a tutaj włożyłam go do łóżeczka i wyszłam, to mu się nie spodobało.

U nas przesliczne słoneczko od 2 dni.

Mąż wczoraj się trochę naburmuszył ze wracamy dopiero w piatek, ale trudno.

Witajcie słonecznie w sobotę.

Agaciu i jak samopoczucie?

Słuchajcie ostatnio nie widziałam Pyciolka. Mam nadzieję że jej nie zalało.
Asiulka a jak u Was z wodą?

reklama
Witajcie Mamusie!
U nas tez dzis w maire przyjemny dzien, troche slonca, troche chmurek, ale nie jest najgorzej w porownaniu do ostatnich dni:tak: Wczoraj mowili, ze ponoc takie ma byc cale lato w tym roku, a wszystko przez ten wybuch wulkanu na Islandii:eek: Mam nadzieje, ze te prognozy sie nie sprawdza:no:

Kokusiu do nas na szczescie woda nie dotarla, nawet stan wody jakos specjalnie sie nie podniosl. Na szczescie nie bylo powtorki sprzed 13 lat. Ale maz mial 2 dni wolnego w pracy, bo Opole bylo zagrozone powodzia, szczesliwie wiekszych szkod nie bylo.
No wlasnie ciekawe co u Pyciolka, ponoc Krapkowice tez byly zagrozone. Mam nadzieje, ze u nich wszystko dobrze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry