Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dostałyście zaproszenie od streetcomu do nowej kampani ?
Kokusiu no to pozazdrościc małej pomocnicyhahaahah
No u naslaleczka na topie jest od wczorajwczesniej byla taka inna,ale jej odpadła głowka...i Mari powiedziala lala bam i od tej pory jakby jej nie bylo...;P najlepsze jest jak wlaczy w raczce,ze lala placze to ona tez zaczyna plakac, robi podkówke i taka minusie slodka......,ze az ja sie rozklejam....
U nas pada i pada, już to jest denerwujące.
haha Agaciu to dobrze że się bawi lalkami, widać, że chce poznawać świat. Kiedyś oglądałam program, że to rodzice ograniczają dzieciom zabawę niektórymi zabawkami, dziewczynki zawsze mają lalki, chłopcy samochody, a trzeba dać się pobawić wszystkim :-)
Kurde a ja w ogole TopTrendy nie oglądałam :-(
Myszko a masz nagraną ta zapowiedz...?ciekawska jestem
Dziewczyny mam dla Was dobre w sumie chyba wieści,ale reszta dopiero jutro jeśli dojdzie do skutkuale Wam teraz chcicy narobiłam pewnie
Kanusia Mariczka słodka jest...lala bum
Mati doje w kość tacie widaćnie wiem jak u nas z Lalami...bo w sumie Alex nie miał okazji....no ale on taki fan autek,ze chyba nic Go nie zauroczy innego
![]()
Nie, a jaka jest teraz? Ostatnią ankietę jaką dostałam to była o proszku do prania....
Moja Zuzia dostała od babci żelazko na dzień dzieckaTeraz prasuje sobie wszystko
Nie wiem czy wam mówiłam...moja Zuzka rozgadała się na całego....najnowsze słówko to AUTO i mówi je bardzo wyraźnie i tak jak powinno się mówić.
dostałyście zaproszenie od streetcomu do nowej kampani ?
, be pyciol.

posprzątałam i nawet przetransportowalam loże wać pana na jego teren i od dzis zaczynamy spac sami samiutency w swoim pokoiku 
:-)