reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej

Myszko wszystkiego najlepszego :tak:

p.s jaka Ty młoda jesteś :-D

Mati na nocnik w pampersie usiądzie, ale na gołą dupkę nie ... boi się :zawstydzona/y:
Muszę z matim iść do fryzjerki ale on tak się boi obcinania włosów, że raczej nie da się obciąć. Dzisia trochę sama podcięłam mu grzywkę :zawstydzona/y:, wygląda "TROCHĘ" głupio :zawstydzona/y:

Zaczął mi sie budzic teraz o 6:45 :-( o całą godzine wcześniej :wściekła/y:.

Słuchajcie ... jak się przesadza storczyka ? Bo korzenie już mu wyłażą z tej plastikowej doniczki.

Haha Pyciolku, a jaka była jego reakcja jak mu poleciało po nogach??? U nas jak posadzę Majusię to czasem coś zrobi, ale nie zawsze. Często jest tak, że siedzi na nocniku nic nie zrobi, a jak założę pieluchę to od razu jest kupa :-D.
Zaopatrzyliśmy się całą rodzinką w kaski, bo Maja nie chciała zakładać i teraz muszę z nimi jeździć :-D, ale to dobrze bo trzeba się trochę ruszyć z tego domu.

Myszqo Wszystkiego najlepszego!!!

Agacia kup specjalną ziemię do storczyka w kwiaciarni, wyciąg go, otrzep z tej ziemi, rozłóż korzenie, wsadź do doniczki i zasyp nową. Tak robiła moja szwagierka ze swoimi.

Witamy się i my:)

Madziu, mamusiu Agaci chodziło o urodzinki konta naszego na naszej klasie;)

Myszko nasza wszystkiego najlepszego jeszcze raz....:) samych słonecznych i radośnych dni:)

bukiet%20wiosenny.jpg

u nas wszystko w porzadeczku:) Mariczka broi za troje....ale jest przy tm taka pocieszna...hahahah teraz slodko spi....a pozniej spacerek, piaskownica itp. u nas swieci sloneczko, pogoda "prawie" idealna, prawie,bo wieje wiaterek troszke....

Mis moj w pracy na 2 zmiane, wiec troszke smutasno...

ściskam wszystkie mamulinki:)

Witamy się i my:)

Madziu, mamusiu Agaci chodziło o urodzinki konta naszego na naszej klasie;)

Myszko nasza wszystkiego najlepszego jeszcze raz....:) samych słonecznych i radośnych dni:)

bukiet%20wiosenny.jpg

u nas wszystko w porzadeczku:) Mariczka broi za troje....ale jest przy tm taka pocieszna...hahahah teraz slodko spi....a pozniej spacerek, piaskownica itp. u nas swieci sloneczko, pogoda "prawie" idealna, prawie,bo wieje wiaterek troszke....

Mis moj w pracy na 2 zmiane, wiec troszke smutasno...

ściskam wszystkie mamulinki:)
aaaaaaaaaaaaaaaaa:-)))))))))))))))))))))))))))))

Ehhh, Bartek ma dziś gorączkę, z nosa mu się leje jak z kranu, do tego luźne kupki, cały czas marudzi i płacze :confused2::sorry::-(
Bylismy u pediatry i okazuje się że to ząbki... nigdy aż tak ciężko ząbków nie przechodziliśmy, ale teraz 6 naraz idzie :eek:

reklama
Madzienko, mamusiu - urodziny założenia konta na naszej klasie ;-)

Zanplo - tego storczyka musze wsadzic do tej przezroczystej, plastikowej doniczki , takiej samej, w której go kupiłam tylko większej? Czy one mogą być od razu wsadzane do ceramicznej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry