reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agacia donieczkę możesz sobie wybrać jaką chcesz, a są też takie fajne szklane które wyglądają jak potłuczone szkło specjalnie do storczyków z podwójnym dnem i tam nadmiar wody opada.

Ehhh, Bartek ma dziś gorączkę, z nosa mu się leje jak z kranu, do tego luźne kupki, cały czas marudzi i płacze :confused2::sorry::-(
Bylismy u pediatry i okazuje się że to ząbki... nigdy aż tak ciężko ząbków nie przechodziliśmy, ale teraz 6 naraz idzie :eek:
Ojj to oby Bartusiowi szybko te ząbki wyszły, bo tyle na raz to musi się męczyć.

Agaciu ja podlewam raz na tydzień, czasem raz na półtora....im mniej podlewam tym lepiej:) Kiedyś przelałam storczyka.....a ten co teraz mam od listopada zeszłego roku mi kwitnie cały czas. Stoi na oknie w którym przez ponad pół dnia jest słońce:)

Dziewczynki moje kochane baaaaaaaaaaaaaaardzo dziekuję za życzenia!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Starośc nie radośc :-p
No ale tak: dostałam od mężowego 27 czerwonych róż, paletę cieni z tuszem, szminką, pudrem, rózem i innymi bajerami Diora, i perfumy She Armaniego i UWAGA - 6 lipca idę sobie robić tatuaż :rofl2: wczoraj byłam wybierać wzór ale chłopak mi jeszcze go przerobi pode mnie :-) całe zycie o tym marzyłam :-D

Jasiek jest chory przez prawie tydzien miał wysypkę wyglądającą jak milion potówek ale to jakaś infekcja wirusowa rąk, nóg i błon śluzowych. Prawie nic nie jadł, miał gorączkę. Do tej pory ma kaszel i cieknie mu z nosa. A żeby tego było mało wczoraj cały dzien miał opuchnięte oczy i strasznie mu ropiały. Przmywałam mu rumiankiem i dzis jest trochę lepiej. I kurde nie wiem od czego. Czy jakąś alergię na jakies pyłki ma czy cholera wie co. Dziś w ramach testu na króliku doświadczalnym poszliśmy do parku - jak się powtórzy znaczy ze faktycznie jakies alergiczne.

Mamy kocioł okropny bo za 2 tyg otwieramy już nasze gabinety i zapraszam mamusie z Waszawy na darmowy przegląd :-):-D

reklama
A propo tego co pisałam, że się Zuza u babci zawsze wymęczy na maksa:) :

Załączniki

• 20100610528.jpg
    20100610528.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 54

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry