Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziięki za gratulacje, a co do maluszków to masz rację, niezły kabaret, można patrzec i patrzecbliźniaku gratuluję takich uzdolnionych synów a widzę że madzia to taka sama mała agentka jak gabrysia też się czasami zastanawiam skąd ona to wszystko umie na takie dzieci można patrzeć jak na telewizję
To i tak już nieźleAż tak dobrze to jeszcze nie jestw majteczkach biegal po domu jak byly upaly ale wtedy czesciej siuski ladowaly na podlodze . biega normalnie w pieluszcze ale coraz czesciej mowi ze chce na nocniczek , nie mowi ze chce siusiu ale tak głowka kiwa i mowi yy yy cos w tym stylu
ze wiemy o co chodzi
Bidulek, dobrze, ze nic poważnego sie nie stałoNo a z newsów siniakowych to mały mi dzisiaj wylądował głową na podłoge z parapetumyslałam, że się mi zabił normalnie
Potem wszystkim pokazywał na podłegę,że tam zrobił bam i że ma ała na głowie
![]()
Super, że wszystko ok, a co do terminu to właśnie z 18 lutego sa moi chłopcy:-)Właśnie wróciłam z pierwszego USG mojej fasolki. Narazie wszystko jest OK, chociaż jeszcze nie było widać serduszka. Termin mam na 18 luty :-)
.
.
, nie wiem co mnie tak wzięło. 
a pisałam do nich czemu tak jest to mi odpisali, że 'nie pasuje' do nich
to co? tzn,że ja w domu kostki do kibla nie mam czy jak bo nie czaje?
A mnie ten streetcom w ogóle denerwuje bo od kąt tam u nich jestem (czyt. luty) to nie uczestniczyłam w żadnej kampani....baaaa nawet żadnej ankiety do wypełnienia nie dostałama pisałam do nich czemu tak jest to mi odpisali, że 'nie pasuje' do nich
to co? tzn,że ja w domu kostki do kibla nie mam czy jak bo nie czaje?
![]()