reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Edytko kochana STO LAT, spełnienia marzeń, miłości, cierpliwości i uśmiechu!!!!

Marzycielko - Hanka gada jak najęta, właściwie już ostatnio formułuje całe zdania, choć oczywiście przekręca jeszcze wyrazy, miesza odmianę i po swojemu coś dodaje. Śpiewa parę piosenek i powtarza wszystko za Jaśkiem. Ale pamiętam, że Jasiu w jej wieku mówił pojedyncze słowa, a rozgadał się dopiero jak skończył 2 latka. Chyba drugie dzieci szybciej łapią gadkę.

reklama
Hej :-)

Wpadłam tylko, żeby Serdecznie Wam podziękować za wszystkie życzenia urodzinowe tutaj i na nk ;-):tak::-):-):-)

Dzięki jesteście KOCHANE !!!:tak::-):-)

Dziendobry :),
Edee przedewszystkim spoznione, ale szczere sto lat !!!
Widze, ze tu troszke pustki, u nas po staremu, jak juz pislam :elvis::elvis:, a co do mowienia, to Oskarowi buzia sie nie zamyka, ale mowi po swojemu, tylko jak cos konkretnie chce to powie jedno slowo, a takto caly dzien macha rekami jak dorosly i gada,gada, gada... tylko nikt go nie rozumie :pP Na nocniczku tez nie siada, bo nie wiem czy sie boi, czy nie lubi, ale chyba jest gotowy, bo wola jak robi kupe, tylko sie chowa gdZies w rogu i robi :p Nie chce go sadzac na sile, zeby go nie zrazic, pozatym uwielbia byc w wodzie, przez te upaly bylismy dzien w dzien na baseni i z wody nie mozna go wygonic :) Pozatym nic ciekawego sie nie dzieje, dzis nareszcie popadalo i nie ma jest juz tak goraco :)

Witajcie :-)

Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję Wam za życzenia :-):-)

Ja zaglądam tu niemal codziennie, ale takie pustki ostatnio ....:-:)-(, ale to pewnie głównie przez piękną pogodę :rofl2: mamuśki spacerują z pociechami całymi dniami :-)

Natalko fajnie, że wpadłaś, pisz częściej, szczególnie na :elvis: jeśli tylko czujesz taką potrzebę :tak::tak: całuski :-);-)

P.s. Nie wiecie co u K.A.J.A ? bo albo jestem nie na bieżąco, albo jej już strasznie długo tu nie widziałam :(

K.A.J.A odezwij sie do nas :) !!!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny :) nie było mnie troszkę, ale jakoś weny ostatnio nie mam, poza tym jak jest tak gorąco to staramy się coś wymyślać - wyjazd na basen lub nad jezioro... od wczoraj trochę chłodniej ale podobno nie na długo. Teraz zrobiło się duszno i już grzmi...

Ja używam sprayu na komary Brossa.
Dziewczyny co myślicie o takim łóżku ŁÓŻECZKO + BARIERKI + M.KOKOS + KPL.POŚCIELI (1099568730) - Aukcje internetowe Allegro
Muszę coś znaleźć dla Nati żeby ją wymeldować od nas.

też myslimy o podobnym łóżku, ale to za jakieś pół roku.
A Natalka śpi z Wami?

W ogóle czy jakikolwiek dzieciaczek spi z rodzicami jeszcze?

hey

Ja mam pytanie ile dzieciaczków już mówi??

A ja nie znoszę upałów :( Chcę jesień!!
A tak poza tym to Młoda idzie od września do żłobka a ja szukam sobie pracy.
Nie wiem jak to będzie :)

Edee wszystkiego najlepszego:D

Bartek bardzo mało mówi, większość po swojemu, a tak to tylko : mama, tata, hau hau, miam ( czyli miau ), am, chcę, nie, tak, no, papa, autko ( jego ulubione słowo, jest maniakiem samochodów ), pić, pipi (ptaszek), mówi jak robi słoń ( tuuuuuuruuu ).
I to chyba tyle.

Lepiej jest z nocnikiem... co prawda sam nie zawoła, ale wysadzam go regularnie i zawsze zrobi siusiu do nocniczka mając przy tym wielką radochę :) zdarza mu się sikać do pieluchy ale coraz mniej. Dobrze byłoby aby nauczył się wołać, ale wszystko w swoim czasie. Narazie jest ok, zdarzają się nawet nocki po których pieluszka jest sucha :)

Ja chodzę na rolletic i jestem zadowolona, widać różnicę w wyglądzie skóry, wyraźnie się ujędrniła :) może w końcu się cellulitu pozbędę :)

Ollcia tak Nati śpi z nami i to już teraz się na dobre zalogowała w naszym łóżku bo kiedyś ją usypiałam na kolanach i te pierwsze godziny przesypiała odłożona do swojego łóżeczka. Teraz zasypia sama przytulona do mnie i potem już nie mam sumienia jej przenosić. A chcę ją przestawić do swojego łóżka jeszcze przed moim pójściem do szpitala żeby potem babcia nie miała z nią kłopotu

reklama
Ollcia tak Nati śpi z nami i to już teraz się na dobre zalogowała w naszym łóżku bo kiedyś ją usypiałam na kolanach i te pierwsze godziny przesypiała odłożona do swojego łóżeczka. Teraz zasypia sama przytulona do mnie i potem już nie mam sumienia jej przenosić. A chcę ją przestawić do swojego łóżka jeszcze przed moim pójściem do szpitala żeby potem babcia nie miała z nią kłopotu

u nas jest dokładnie to samo :zawstydzona/y:

Do góry