reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z kawą!! u nas totalna jesien leje deszcz zimno wietrznie!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa glowa mi peka od cisnienia jednym slowem dzis totalna porazka.............

reklama
witamy z kawką również....

my na 10 uderzamy do znajomej z dzieckiem,z tego rocznika co nasze maluchy ale z czerwca...:tak:Filipka,ale on pięknie mówi,normalnie wszycho;-)

witajcie mamuski
gratulacje dla wszytskich zaciazonych i zdrowka dla waszych fasolek
u nas nieciekawie, od tygodnia karolinka meczy sie z zapaleniem jamy ustnej, najpierw goraczka, a teraz spuchniete dziasla i cala buzka w bialych krostkach, psikamy wszytsko co mozemy do tej buzki, ale nic nie daje, bo to trzeba by bylo posmarowac te krostke, a jak, skoro bidulka tak placze ze az serce mi peka, cale noce normalnie wyje, jutro znow idziemy do kontroli

u nas tez szaro-buro, glowa peka, normalnie oczymi sie zamykaja
zapraszam wszytkich na kawke
milego dzionka

Hej

Ale u nas leje, od samego rana :zawstydzona/y:
A musiałabym jakieś zakupy zrobic :-(, małego chyba zostawie rodzicom i myknę sama, bo jeszcze o bibliotekę muszę zahaczyć.

Witam się prawie południowo:-)
Dziękujemy za wszystkie życzonka zdrówka:tak:. Chyba działają bo z małą już troszkę lepiej. Już na szczęście gorączka ustąpiła i od razu dziecko trochę weselsze.
My dopiero pożegnaliśmy gości bo babcia postanowiła że jak jest w okolicy to wpadnie zobaczyć jak dziewczynki się czują. Oczywiście zastała nas w największym bałaganie:zawstydzona/y: bo postanowiłyśmy z dziewczynami zrobić porządek w szafach i wszystkie ciuchy na środku:sorry:.

i przecież jeszcze Asiulkaa jest w ciąży....:-)

O widzisz o Asiulce to i ja zapomniałam:sorry:

Asiulka faktycznie, wiedziałam, że coś mi umknęło ...

Kokusia zdrówka dla choruszki. Co to za probiotyk smakowity? Ja jakaś ciemna i nie wiedziałam, że takie są

Zapominajko takie
Acidolac Junior, misio-tabletki, o smaku białej czekolady, 20szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
one co prawda są junior ale probiotyki raczej jej nie powinny zaszkodzić a tych wszystkich baby nie chce mi jeść za to te wcina za smakiem:-p.
W ogóle Nati to bardzo wdzięczny pacjent. Martyna kiedyś to nawet słodkich syropów pić nie chciała a ta ma teraz strasznie gorzki antybiotyk i wcina ze smakiem jeszcze łyżkę wylizuje. A jak tylko usłyszy lekarstewko to stoi pod lodówką i jeszcze mnie pogania:tak::-D

witajcie mamuski
u nas nieciekawie, od tygodnia karolinka meczy sie z zapaleniem jamy ustnej, najpierw goraczka, a teraz spuchniete dziasla i cala buzka w bialych krostkach, psikamy wszytsko co mozemy do tej buzki, ale nic nie daje, bo to trzeba by bylo posmarowac te krostke, a jak, skoro bidulka tak placze ze az serce mi peka, cale noce normalnie wyje, jutro znow idziemy do kontroli

milego dzionka

Biedna Karolinka:-(. Dużo zdróweczka dla niej:tak:. Ona chyba każdy powrót od dziadków musi odchorować:confused2:.

witajcie mamuski

milego dzionka

oj ja pamietam jak Alex na sylwestra mial zapalenie jamy ustnej..najgorsze swinstwo...mysmy podawali antybiotyk,pedzlowalismy buziola pioktaninka i jakims innym robionym płynem...juz na drugi dzien było o nieeeeebo lepiej...:tak:wiec nie wiem czemu Twojej małej nie przechodzi:confused2:

Mamusiu zdrówka dla Karolinki.
A jak pobyt braci ?? jeszcze są u Ciebie?
tak, beda do konca sierpnia

Witam się prawie południowo:-)

Biedna Karolinka:-(. Dużo zdróweczka dla niej:tak:. Ona chyba każdy powrót od dziadków musi odchorować:confused2:.

Witajcie, u nas też zimno i deszczowo.
Kokusia dzięki za linka.

Mamusia zdrówka dla Karolinki

oj ja pamietam jak Alex na sylwestra mial zapalenie jamy ustnej..najgorsze swinstwo...mysmy podawali antybiotyk,pedzlowalismy buziola pioktaninka i jakims innym robionym płynem...juz na drugi dzien było o nieeeeebo lepiej...:tak:wiec nie wiem czemu Twojej małej nie przechodzi:confused2:
dziekuje dziewczynki za mile slowa
pyciolku, dzis o 18 mamy lekarza wiec zapytam co i jak
ale nie wyobrazam sobie jak to mozna pedzlowac skoro opna nie daje buzi otworzyc

reklama
no u nas tez było larmo no ale niestety wpychalam na siłe ale delikatnie...bo wiedziałam ze to dla jego dobra...i ja pedzlowalam dwa razy dziennie nawet na poczatku 3 razy pioktaninka...ale powiedz od kiedy mala jest na lekach i czy ma antybiotyk...bo z tego co wiem to zapalenie jamy ustnej usuwa tylko antybiotyk...;(

Do góry