Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej kobietki!
Mam pytanie bo byłam ostatnio z Gabi u neurologa i kazali mi okazać książeczkę z wpisanym dzieckiem do ubezpieczenia, ja niczego takiego nie mam bo jak Marcin załatwiał w pracy to mu powiedzieli tylko tyle że teraz już nie wydają książeczek rodzinnych tylko zgłaszają dziecko do ubezpieczenia i to wszystko. Jak ja mam teraz udowodnić że Gabrysia jest ubezpieczona? Muszę dowieść wszystkie papiery do środy bo podpisałam oświadczenie że na pewno jest ubezpieczona. Jak to jest u was macie wpisanie dzieci w legitymacji ubezpieczeniowiej czy jak?
Proszę pomóżcie
No własnie od nas też nigdy nic nie wymagali wiecej a teraz tak, podobno musi byc dziecko wpisane do książeczki rodzinnej albo zaświadczenie ze dziecko jest zgłoszona do ubezpieczenia i ostatni odcinek rmua czy jakos tak. A w ogóle jak zgłaszaliśmy do zusu ze chcemy taka ksiazeczke dla członków rodziny to nam odpisali ze teraz juz takich nie wydają bo nie sa potrzebne juz sama tego nie rozumiem.Darina my wszystkie 3 jesteśmy ubezpieczone u Marcina i właśnie sprawdziłam że w swojej książeczce nie ma żadnej z nas wpisanej a w tej dla członka rodziny jestem tylko ja i Martyna a Nati nie ma. U nas zawsze jak pytają o ubezpieczenie to chcą tylko tą podstawową książeczkę Marcina tylko musi mieć ważną pieczątkę. Nigdy w żadnym szpitalu ani u lekarza nic innego nie żądali.