reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa 100 lat!

Zapominajko Zuzia zawsze chciała pić moją kawkę, a że piję z mlekiem więc jest podobna do kakao... po prostu powiedziałam jej że kakao to jest taka kawka dla Zuzi:):)
A poza tym Nesquika np nie piła więc kupiłam kakao takie z Niemiec - https://ssl.allegro.pl/schovit-kakao-rozpuszczalne-800g-z-niemiec-i1184647082.html - jest sto razy lepsze!
Najchętniej to piłybyśmy takie rozpuszczalne z Decomoreno - Cacao DecoMorreno Express 200g. • Niska cena • Sklep spożywczy A.pl - ale nie wiem dlaczego przestali je produkować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Cześć dziewczynki :)

Musze się pochwalić, że będę mieć SYNKA!!!
Byliśmy wczoraj u lekarza i powiedziałam mu, że przyśniło mi się, że urodziłam dwóch chłopców, więc on na to że musimy to sprawdzić :) Chociaż to nie była wizyta z USG sprawdził i zaznaczył nam sisiorka na zdjęciu :))))))))) z Olkiem miałam tak samo-przyśnił mi się chłopiec, więc USG tylko to potwierdziło. Normalnie prorocze sny.... Chociaż jeszcze trochę marzę o różowych sukienkach :)

Vive ogromne gratulacje

Cyprysiowa nasz szeryfie kochany :* zapracowany:*

Pogodnych dni i nocy
i zdarzeń z losu danych,
spokoju i miłości
i oczu zakochanych.
I snu, co ranek zbudzi,
bez trosk o dobre jutro
i szczęścia nie zaszkodzi,
by już nie było smutno.
I w wyciągniętej dłoni
z kropelką rześkiej rosy,
ciepły uśmiech na twarzy,
słońcem upięte włosy.
Zapachem dni pogodnych
przed burzą życia schronią
i dni, które przed nimi
miłością swą obronią...

Wszystkiego najlepszego , dużo miłości i uśmiechu
oraz piociechy z chłopaków życzy Karolcia z Mariczką;*

bukiet_kwiatow

Koło takich życzeń nie można przejść obojętnie więc się dołączamy

Cyprysiowa 100 lat!

Zapominajko Zuzia zawsze chciała pić moją kawkę, a że piję z mlekiem więc jest podobna do kakao... po prostu powiedziałam jej że kakao to jest taka kawka dla Zuzi:):)
A poza tym Nesquika np nie piła więc kupiłam kakao takie z Niemiec - https://ssl.allegro.pl/schovit-kakao-rozpuszczalne-800g-z-niemiec-i1184647082.html - jest sto razy lepsze!
Najchętniej to piłybyśmy takie rozpuszczalne z Decomoreno - Cacao DecoMorreno Express 200g. • Niska cena • Sklep spożywczy A.pl - ale nie wiem dlaczego przestali je produkować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To Zuzia taki sam kawosz jak Natalka. Też zawsze mi wsadza nos do kawy. Ja jej robię waniliowego Anatola i dodaję mleka i ma swoją kawkę

U nas też piękne słoneczko. Aż się chce żyć. Posprzątałyśmy już, zupka ugotowana i zaraz zmykamy do szkoły

hey

A ja od rana sprzątałam i prałam sweterki.
Właśnie złożyliśmy łóżeczko dla Pysia i zjedliśmy obiadek.
Teraz jakiś spacer planuje bo pogoda piękna:)

Cyprysiowa 100 LAT!!!!!

Vive GRATULACJE!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Byliśmy wczoraj u lekarza i powiedziałam mu, że przyśniło mi się, że urodziłam dwóch chłopców, więc on na to że musimy to sprawdzić :) Chociaż to nie była wizyta z USG sprawdził i zaznaczył nam sisiorka na zdjęciu :))))))))) z Olkiem miałam tak samo-przyśnił mi się chłopiec, więc USG tylko to potwierdziło. Normalnie prorocze sny.... Chociaż jeszcze trochę marzę o różowych sukienkach :)

Gratulacje!!!!

Vive a może mi byś coś wysniła:tak::tak::tak::tak:

Cyprysiowa STO LAT!!!!

Witam

Również dołączam się do życzeń. Tak mi ten czas leci, że nawet czasem nie mam jak wejść na forum, a w sumie to nic takiego nie robię.
Zazdroszczę tych wyjazdów, my już raczej nigdzie nie jedziemy w tym roku, bo pienążki idą na coś innego.
Zapominajko i Marzycielko życzę Wam owocnej nauki :-)
Ja właśnie ostatnio tez zrobiłam przegląd ubranek i musiałam dokupić. Body muszę dokupić bo są dobre na spacery, wiatr nie podwiewa pod koszulkę. Jeszcze troche i trzeba będzie kupowac kombinezony i buty zimowe.
Piszecie o kakao, a u nas Maja strasznie polubiła mleko, zawsze piła, ale w małych ilościach, a teraz ciągle się domaga i wypija cały kubek na raz.
Objadam się czekolada, nie mogę się powstrzymać jak mam te nadziewane z Wedla :-D.
Załapałam się na jakąś nową kampanię ze streetcomu z proszkiem E.

w jakiej firmie macie oc na samochód?

ja mam w allianz

gratulacje :tak:

wreszcie coś się dzieje na naszym forum :tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry