reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kokusia robi się!!!

Zapominajko dziękuję CI jak nie wiem co. Dopiero teraz zaczęło padać. Na szczęście my już od godzinki w domu.

U nas te nie ma żadnej sali zabaw. Najbliższa 35km od nas. Z tym że my przyzwyczajeni do dużych odległości bo wszędzie daleko. Teraz Natalka ma codziennie zabawę bo zawsze zachodzimy wcześniej więc ona zanim przyjdzie pani na lekcje to bawi się z dziewczynkami z Martyny klasy. Do tego rodzice zawsze przychodzą z młodszym rodzeństwem więc jest dużo towarzyszy do zabawy.

A w sobotę jedziemy na mały zlot mamusiek z wątku regionalnego:tak:

A ja już wpadłam na pomysł dla dziadków na gwiazdkę:tak: U Martynki w szkole w poniedziałek będą zdjęcia i można przyprowadzić też młodsze rodzeństwo więc dziewczynki będą rozdawać swoje profesjonalne portrety. Jest też możliwość zakupu kalendarza:tak:

reklama
z zastrzykow przelazimy na doustne antybiotyki. wrocilismy pozno i chcialam przetrezymac Alexa z niespaniem az do wieczora....a tu klops...usnął sobie sam na dywanie w dosłownie sekunde:-D więc mam wieczór z grzywki do 22:-D

u nas też leje cały dzień buuuuuuuuuuu
Agaciu udanego wczasowania!!
Oj Pyciol przynajmniej wieczór spedzisz z synem hiiihih:)
Zanplo lo matko jak ja dawno telewizorni nie oglądałam :(( Ale podobno Rozlewisko ma nowe lecieć?? któraś wie kiedy??? i od kiedy???

nie wiem co jeszcze miałam napisać aaaaaaaaaaaaaaaaa nie pamietam

witamy sie piątkowo...

dzisiaj mamy gości...przyjeżdża moja mama, a mojego męża teściowa:-Dsam nie wie jak określić emocje:-D:-D:-D:-D

Alex ma się bardzo dobrze, już mało co kaszle...ale antybiotyk musimy wybrać do końca...
jutro do szkoły idę a alexa podrzucam mamie...bo mężowy nadgodzinki wali:-p:baffled:
mgła za oknem taaaaka że sąsiediego bloku nie widać...
a my w końcu wzięliśmy ubezpieczenie w avivie...w zeszlym roku mieliśmy w compensie to za tą kwotę opłacilibyśmy 2 lata:no:

Fajnie tak patrzeć na takie bomble...takie małe a takieee kumate....nie raz normalnie w szoku jestem skąt on niektóre rzeczy wie:tak:

buziakujemy na cały dzionek

ps. wstawać śpiochy:-)
a tak w ogóle to gdzie blizniaki?
wieki jej tu nie było:szok:

Hey laseczki

Własnie wstaliśmy.
Jestem obrzydliwie wyspana:-D

Zaraz trzeba ogarnąć chatę a potem obiad i idziemy z Oli na ploteczki do koleżanki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry