reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie. Ja tak na razie tylko w biegu bo dziś się jakoś zorganizować nie mogę.

Darina i Kana - Wszystkiego Najlepszego!!!! Spełnienia wszystkich marzeń i dużo dużo miłości!!!:-):-):-)

Podpinam się pod życzonka.

Cześć mamuśki :)

Piszę do Was bo mam problem:-(

Czy któraś z Was zna się na przepisach z ZUSu ? konkretnie chodzi mi o to, że muszę napisać odwołanie do Sądu z tyt. nienależnie pobranych świadczeń (muszę zwrócić do ZUSu wys. dwóch rent socjalnych- ponieważ pobieram ), a dochód mi przekroczył dany pułap.

Czy któraś mamusia pomogła by mi jak napisać takie odwołanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (dodam, że musiała bym zwrócić 1.100. 00 zł !!!!!:-(:-(:-(:-(, a dla Nas to kupa kasy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Z góry dziękuję !

Edytko z tego co pamiętam to na takich zusowych sprawach znała się Sawka tylko że ona się ostatnio nie pokazywała na forum. Ale może w kontaktach jest do niej mail lub tel to jakoś Ci się uda z nią skontaktować.

U nas dzisiaj w końcu cieplutko i słoneczko. Lecę do szkoły. Bużka.

reklama
Marzycielko-ja w pierwszej ciąży chorowałam non stop, a zaczęłam w 5 tygodniu. Już się przyzwyczaiłam :)

Kanusiu-wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo, dużo zdrówka :))))))))))))

A tak w ogóle to dzień dobry :)

Darina i Kana - Wszystkiego Najlepszego!!!! Spełnienia wszystkich marzeń i dużo dużo miłości!!!:-):-):-)

Szczęścia i uśmiechu dla świętujących.

Edee ja ci niestety też nie pomogę.

U nas znowu szaro i buro. Normalnie nic się nie chce ;/

Kanusia i Darina wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta!!!!!

wszystkiego najpiękniejszego dla Kanusi i Dariny:-):-):-):-):-)

100 lat:)

kochane MOJE MAMUŚKI:*:*

Dziękuję wszystkim za wspaniałe życzonka:) jesteście przeurocze...cóż tutaj więcej pisać:)

Uciekam do robotki jedzonka;) ściskam Was i jeszcze raz dziekuje:*

DARINA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSPÓŁSOLENIZANTKO:*:*

Kokusiu, dzięki, mi też się wydaje, że o "te" rzeczy pytałam kiedyś Sawkę, tylko, że jakoś nie mogę nigdzie znaleźć namiarów na nią :(

Wie może, któraś z Was mamuśki jak Sawka się nazywa, i jakiś namiar ma na nią ???

Hey

Wstałam z @:sorry:
Ale mi się dzień zaczął.
A wogóle to mam do bani humor.
Mój M. się do tego dołożył.
Pogoda nawet fajna ale dzisiaj mam doła i nic mi się nie chce...:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry