reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey Kochane

pyciolku spóźnione 100 LAT!!!!:-):-):-)

A my spacerujemy, jeździmy z psami do lasu oraz nawiedzamy baseny z czego bardzo cieszy się Oli. Właśnie znowu z jednego wróciliśmy i padamy.
Wykorzystujemy urlop męża na maxa.
M. zaczyna jednak pracę 1 października a to piątek i ja też wtedy o 15 zaczynam pierwszy rok akademicki i nie wiem kto zostanie z Pysią.
Taki na razie mamy problem.:dry:

reklama
Cześć laseczki!!:)
U nas dziś bardzo cieplutko i słonecznie...:)
zatem trzeba korzystać z tej pogody!! gdyz podobno od poniedzialku ma być średnio ciekawie;/
Ciasto w piekarniku , jak Fifi wstanie zjemy obiadek i idziemy na spacerek i do ciężarnej "bratowej" w odwiedzinki:)

papap buziole!!!

Pyciolki sto lat spóźnione!!!!!!

Hej!

Przyszłam się pochwalić :-)
Po pierwsze lecimy z mezowym do Tunezji na tydzien :-D

A po drugie byłam dziś na pierwszych zajęciach tanecznych Erotic Dance i było rewelacyjnie. Tańczyłyśmy układ z krzesłem :-p Boli mnie każdy centymetr ciała ale warto było. Zupełnie inne wrażenia niż po jakimś nudnym fat burnerze :-D
Za tydzien znowu idę :tak:

Hej!

A po drugie byłam dziś na pierwszych zajęciach tanecznych Erotic Dance i było rewelacyjnie. Tańczyłyśmy układ z krzesłem :-p Boli mnie każdy centymetr ciała ale warto było. Zupełnie inne wrażenia niż po jakimś nudnym fat burnerze :-D

Super. Dostałaś moją wiadomość? Na jaki hotel się zdecydowaliście?

Witajcie.
A ja po powrocie z Tunezji rozchorowałam się, sparkam i kaszle :(
Cały tydzień u nas była super pogoda, dzisiaj juz jest pochmurno, a od poniedziałku juz ma się zrobić zimno.
Mati na imieninki dostał trochę zestawów klocków lego duplo i koparę :) więć mam trochę spokoju bo się zabawi :).

Moja siostra poleciała w środę do Bułgarii, mają 34 stopnie ciepła, dzwoniła, że jest super, dzisiaj podobno jadą do delfinarium na jakiś pokaz . Jej córeczka jest w siódmym niebie i nie chce wyjść z wody :).

Hej!

Myszqa zazdroszczę wyjazdu i ciepełka...na sama mysl o zimnie i deszczu brrrrrr

a erotic dance:-p:-p:-p:-psuper, dopiero w tej tunezji będzie działo się:-D:-D:-D:-D

Agacia zdróweczka!!!!!

Tygrysku widziałam fotki Fifiego - boski

My na szczęście już zdrowi, u nas jeszcze dzisiaj słonecznie wiec skorzystamy i niedługo wybywamy na spacerek:tak:

Hej!

Ale ci zazdroszczę! Pochwal się ile kosztują takie zajęcia i czy mężowemu się podoba :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry