reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej mamuśki, tak czytam i czytam jakie te nasze maluchy juz fajne jak gadają a pamiętacie że niedawno chwaliłysmy się że gaworza siedza a później chodza...

Jula gada już całymi zdaniami...powtarza wszystko więc musimy uważac co się mówi:-D:-D:-D:-D:-Da ostatnio podkablowała mnie do P....powiedziała jadac samochodem "tato mama pipko jedzi":-p:-p:-p

Kana kuchnia cudna ale cena.....a duza ona jest???

reklama
Hej mamuśki, tak czytam i czytam jakie te nasze maluchy juz fajne jak gadają a pamiętacie że niedawno chwaliłysmy się że gaworza siedza a później chodza...

Jula gada już całymi zdaniami...powtarza wszystko więc musimy uważac co się mówi:-D:-D:-D:-D:-Da ostatnio podkablowała mnie do P....powiedziała jadac samochodem "tato mama pipko jedzi":-p:-p:-p

Kana kuchnia cudna ale cena.....a duza ona jest???

Madziu kochana nie mam pojecia tam sa podane wymiary....60cm szerkości i prawie tyle samo wysokości....wsumie to nie jest za spore....na to wychodzi....sama nie wiem....ale tego jest tyle i najróżniejsze,ze pewnie jesszcze poszperamy...:)

Mój łobuz juz spi i mi przy oakzji tez sie oczka kleja....:)

osttanio nawet ja sikalam na nocnik, maz siedzial na nocniku, i trzeci nocnik dalismy dla karoliny i ona co zrobila, odniosla go do lazienki , amy jak wariaci siedzimy na tych nocnikach, tylko nagrywac na kamere jak rodzice ucza dziecko siadac na nocniczek:-)))))))))))

:-D:-D:-D:-D:-D

Jak tam u was z mówieniem? Bo ta moja mała mysa mnie co dzień zaskakuje...dzisiaj przyleciała do mnie do łóżka i mówi: " mama! choć! tawaj utko! tata! gdzie? aaaa tata w paci! Mama kokam choć! Utko!" (translation: mama! chodź! wstawaj szybciutko! tata! gdzie jest? aaa tata w pracy! Mama kocham chodź! Szybciutko!)
A poza tym wczoraj 2 razy zawołała kupkę:):)! Sukces:) Bo my już od m-ca pieluszki tylko do spania zakładamy ale jeszcze jej się zdarza nasikać bo jak ja nie zapytam to ona nie powie...a wczoraj jakiś postęp z tą kupką:)

jak ja Wam zazdroszczę tego mówienia :-( Bartek zaledwie kilka pojedynczych słów, a tak to nadal nawija po swojemu :-( też bym chciała usłyszec "kocham cie mamusiu", ehhh....

Oj super.... my mamy w planach kuchnie na gwiazdke...mamy już nawet jedna upatrzoną droga,ale fajna i z HellO kITTY co dodatkowo nakreca Mari:P hahah

my na gwiazdkę chcemy małemu kupić męski odpowiednić kuchni czyli coś takiego WARSZTAT - STÓŁ I NARZĘDZIA 112 CZĘŚCI TANIO! (1255491399) - Aukcje internetowe Allegro

Cześć dziewczynki

Oczywiście nie mam internetu od 30 września bo zmieniam operatora i mnie netia wycyckała ... Wczoraj mąż przywiózł blueconnecta z firmy, więc wpadłam do Was.

U nas z nocnikowaniem klapa na całego, nie chce nawet usiąść na nocnik ani na toaletę, a na pytanie: "Będziesz wołał siusiu i kupkę" odpowiada wzięźle i rzeczowo :" NIE!!! "

Mówi już wszystko i zdania na dzień mnie zaskakuje.

Co do butów zimowych to jeszcze nie mam pojęcia jakie kupić, ale chyba już trzeba się rozglądac, a kurtki zimowe podobają mi się w coccodrillo.Musiałam małemu pokupić spodnie, bluzeczki i czapkę bo już mi powyrastał, ze wszystkiego. A już nie wspomnę o bodach.

Edee :) książki są naprawdę fajne, więc zmykaj do biblioteki :)

Bliźniaki stęskniłam się , wpadaj do nas.

Ollcia te narzędzia są super, może się skusze na nie tylko muszę się zastanowić, gdzie je postawić :)

Miłej niedzieli.

Witam sie z poranna kawką, piekną pogodą i strasznym bólem głowy;/

Mari już obejrzała swoją częśc "polarnego ekspresu" to teraz obok "BUBU- KUBUIS PUCHATREK" I "kota- GARFILDA" ulubiona bajka....nie weliczajac bajek z mini mini....;p

Olciu super sprawa takie" męskie" stanowisko pracy:) super!!!

Pustki weekendowe czas zakonczyc:) buziackzi:*

witam sie i ja z kawka
u nas tez slonecznie i rzesko, lubie taka pogode
nocnikowania brak
mowimy tez nie wyraznie, po swojemu, no ale moje dziecko dwujezyczne, wiec sie nie martwie, bo ksiazka pisze ze dwujezycznie gorzej mowia i pozniej
milego dzionka

reklama
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry