Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cześć dziewczyny
Jak u Was wygląda mycie ząbków? Mati bardzo nie lubi myć zębów, muszę się nieźle wygimnastykować, żeby pozwolił na wyszorowanie zębów.
Aniu jak Mati miał katarek to kupiłam mu w aptece takie plasterki przyklejane na piżamkę, one ułatwiają oddychanie.
Myszqa super, że wakacje udane i gratuluje sukcesó w nocnikowaniu. U nas niestety tragedia.
Agacia u nas to jakos samo sie stało... po prostu jak jestem sama z nia w domu to wstajemy i powtarzam mama teraz idzie siusiu i myc ząbki, a potem śniadanko zrobimy itd. Musze tak bo inaczej atakuje mnie z ksiazka zeby jej czytac i wtedy nic juz nie moge zrobic. No i tak przy mnie bierze szczoteczke i szoruje potem troche ja jej pomagam ale nie zawsze daje. Szkoda ze za mamą siusiu nie robi![]()

. A ja za chwilę jestem z Martyną umówiona na "sezon na misia". Mam nadzieję że tym razem nie uda nam się usnąć jak ostatnio na Ratatuj

myślimy!!!

Chociaz nie powiem boje sie cholernie jak to teraz bedzie

Mamy listopad i co;-)?