reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Bardzo dziękuję za życzenia. I cóż-znowu o rok starsza...

Okropna ta pogoda ostatnio, nawet nie ma jak wyjść z dzieckiem na dwór, bo ciągle pada. Tak więc siedzimy w domku i się nudzimy. Mam nadzieję, ze długi weekend będzie lepszy.

Hey

U nas dzisiaj słoneczko i o 14 idziemy do parku żeby Oli mogła pobawić się ze swoja koleżanką Mają:)
A mój humor już troche lepszy.

Vive spóźnione życzenia:)100LAT!!!

Cześć dziewczyny

Ale mnie dzisiaj głowa boli, połozyłam się spać w południe z małym i zawsze śpi około 2 godz. a dzisiaj jak na złość obudził go telefon juz po godzinie :no:

aaaa i jeszcze ptaki robią sobie chyba jakieś gniazdo na zewnątrz pod parapetem w sypialni. Więc słyszę cały czas jakieś skrobanie :eek:

Witam wieczorowo:-)

Marzycielko chyba wszystkie Cie tu rozumiemy. Teraz gdy jesien za oknem dopadaja nas smutne nastroje, ale ważne zeby się nie dać:tak:
Nawet nie bede pisac bo nasz zwykły dzien wygląda dosłownie jak Wasze:tak:
Jedyną rozrywką jest dwa lub trzy razy w tyg. przedszkole. Spotykam tam inne mamy i zawsze jest wesoło:-D

A u nas nuda. Hania miała jednodniowy przebłysk z nocnikiem, po którym wrócilismy do pampersów:crazy

Witajcie, nie wiem jak u was ale u nas jest tak ciepło jakby wiosna miała być a nie zima...więc korzystamy i spacerujemy!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich jubilatek!!!!

Agacia dobrze że to wróbelki a nie jakies gryzonie:szok:brrrrrr

Myszqa wow jaki prezent:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
My nie możemy pozwolić sobie na takie szaleństwa...u nas duo dużo skromniej:eek::eek::eek:

Jeśli macie Mamo to ja zapraszam na stronę 56...ciekawe czy poznacie mnie???:-p:-p:-p:-p

Pozdrawiam, miłego wieczorku

reklama
Do góry