reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Siema dziewuszki:)

Widze ,ze stracilysmy "przedstawicielke"???
No ja juz jakis czas temu zauwazylam,ze troszke nas "zostawila" delikatnie ujmujac....

No kochane przeslijcie mi troszke slonka...prosze:(((((
tutaj pada i pada....i tak zimno...jeden dzien sobota byl przepiekny...bylismy w High Parku w Toronto....tam jest takie mini zoo. wszedzie pelno wiewiorek, placow zabaw, jeziorek malych, strumykow.....cudownie...
Tutaj jest tak,ze jednego dnia mala miala rekawiczki,a drugiego bylo 20 stopni, odczuwalne jak 28 i wszyscy na krotkich rekawkach biegali....:szok:

Wczoraj bylismy z mama zobaczyc indyjska swiatynie....przepikna....i w takim starym miasteczku Kleinburg, cos ala z amerykanskich westernow....cudnie....:tak::tak::tak:

Mariczka szaleje z dzidkami.....dzisiaj jak sie troszke uspokoi to pojdziemy polazic gdzies,bo ile mozna siedziec w odmku....

Pozdrawiam Was wszystkie :*

Kana zazdroszczę tych wrażeń i wojaży :D
Słoneczko dla was
images

Jeśli nie będzie innych chętnych to mogę być moderatorem :P O ile Cyprys się nie obrazi :D

Kana zazdroszczę tych wrażeń i wojaży :D
Słoneczko dla was
images

Jeśli nie będzie innych chętnych to mogę być moderatorem :P O ile Cyprys się nie obrazi :D
Ja jestem ZA !!!!

Witajcie

Troche mnie nie było, ale przed świętami tyle roboty miałam, że można było oszaleć.
Cieplutko się zrobiło ... super. Sobotę mielismy przepiękną, a niedziela i poniedziałek juz brzydki i dzisiaj znowu slicznie. Nie było dane nam posiedzieć na dworze w święta :).

Ja to juz straciła nadzieję, że schudnę... 5 kg chce zrzucic i d...

Mati nie chce wołać ani siusiu ani kupki... juz zaczynam się nenerwować, tyle tłumaczeń , próśb i NIC.

Kanus fajnie tam macie, slicznie. Baw sie dobrze.

Zapominajko jaka nowa dieta?????? Nic nie słyszałam????

Jak dla mnie Zapominajka na moderatora:)

Ja też się zbieram do tego żeby Zuzka wychodziła bez pieluszki. Zobaczymy jak to wyjdzie....ale musi się zrobić trochę cieplej bo u mnie dzisiaj pogoda była wstrętna:(

Zapominajko jeżeli chcesz być to ja tez popieram kandydature :-D U nas słoneczko było, ale był tez chłodny wiaterek. Tak się chwaliłam, że Maja sika a dzisiaj 3 razy zlała się w majtki :-D, czasem ma taki dzień, właśnie szczególnie jak się zabawi na podwórku. Ale sie nie martwię, panie z przedszkola mówia, że im nie porzeszkadza że dzieci sikają bo jak tylko jest je w co przebrać to jest w porządku. Miłej nocki

reklama
Piszę do Cyprysiowej na fejsie i potem do Bestyjki.

Mamusia ja własnie nie wiem, co to za dieta. Słyszałam, że rzekomo jest jakaś lepsza od dukana i ma wielu zwolenników. Ale nie wiem jaka to. Myślałam, że to Agatkas o niej pisała, ale myślałam źle. Zaczynam miec problemy z pamięcią...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry