Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam kOCHANE......:*
Zdalam pierwsza czesc prawka:-):-) od tak pojechalam (zdenerwowana i zestresowana bo jak) poszlam zaliczylam i wyszlam....dostalam nawet test w jezyku polskim![]()
A ja zła jak nie wiem co , bo Hania dopiero sie wyleczyla z przeziebienia a tu znow dzis katartak mi jej szkoda...mam nadzieje ze sie bardziej nie rozłozy.Wczoraj dostalam skierowanie na badanie krwi od lekarza rodzinnego bo podejrzewa u niej anemie:-( nie wydaje mi sie...ale sprawdzic trzeba. Boje sie tylko jak oni jej ta krew pobiorą
Dobra uciekam zrobic jej inhalacje w pokoju,a potem do łózeczka![]()
Ja zaczęłam moje drogie poszukiwania pracy. Mam nadzieję, że coś do września,października znajdę :-) Pierwsze CV już wysłałam. Jankowy do przedszkola idzie więc ja do pracy - baaardzo chcę iść :-) Byle gdzie. Obym zarobiła na przedszkole i waciki![]()

Witam poniedziakowo
Na wstepie : moj mis jest dzisiaj w pracypierwszy dzien...przyjeli go do stolarni...na poczatek dostal 11 $ na godzine....niby Henryk mowil,ze sporo jak na poczatek,bo tutaj z regoly zaczyna sie od 8$....
Pracuje 8 godzin od 8-16....jedzie jednym autobusem co prawda z 30 minut,ale jednym bez przesiadek...i w soboty tez pracuja....
Ja pod koniec tyg zabieram sie za papiery o pobyt....czuje,ze to bedzie niezla jazda...bede musiala tez podszkolic swoj angielski,bo co z tego ze rozumiem co do mnie sie mowi jak srednio z moja odpowiedzia![]()

bo teraz to nic pewnego no to chwale sie że kacper dostał sie:-)