reklama

Grudniowe mamusie 2008

Brawo dla Hani!!!!!

Filipek śpi???
my niedawno z basenu wróciłysmy:-D

hahah Julci to nocny marek jest a Filipek chodzi spac z kurami:) ale ja lubie gdy wczesnie zasypia mamy troszke czasu dla siebie z mezem:) tak romantycznie sam na sam hahhah:)

anoli-dzielna dziewczynka z Hani-ja już się boję, co to będzie, jak przyjdzie nam zaszczepić Olka na ospę. Krwi nie miał jeszcze pobieranej.

Tygrysku, w takim razie pogratuluj przedszkolaczkowi od cioci (a jeszcze tak niedawno tarzali się na trawce w parku a tu juz przedszkolaki :-))

Mój Maks wypił właśnie 50 ml mleczka, troszkę piersi i zasnął w łóżeczku w ciągu 30 sekund (dobrze, że chociaż z tym nie ma problemu...)

hahah oj Vive dokladnie ledwo wtedy siedzieli jeszcze ach ten czas biegnie.....:)

u nas znow upał:)

reklama
Gratuluję Tygrysku przedszkolaka. Maja też chodzi ostatnio wcześniej spać.
Ja ostatnio źle się czuję, chyba musze porobic jakies ogólne badania. Chciałabym tak przespać cały dzień i niczym się nie zajmować.

Marzycielko i co z Oli? My wczoraj tez mielismy niespodziewany stan podgoraczkowy i tez nie wiemy skąd...:-(

Marzycielka jak Oli???

Ale super!!!:-)

no wlasnie, moze to zabek marzycielko

Oli zakatarzona ale to po wczorajszej kapieli w fontannie a gorączka spowodowana była wychodzącymi górnymi piątkami:-)

aaaaaaaa zapomnialam napisac ze rano poszlismy na badanie krewki i moje dziecko bylo taie dzielne nawet nie pisnal tylkko z zainteresowaniem siw przygladal co pani robi:_) w nagrode dostal az 3 naklejki dzielnego pacjenta:)

Brawo.

Gratulacje dla przedszkolaczków.

A my ok 28 maja wyprowadzamy się do Krakowa:-)
Właśnie szukamy mieszkania do wynajmu i już 4 oferty , które godzą się na psa mamy:)

dZIEN DOBRY kochane:)

My wlasnie wstalysmy i juz po sniadanku:)
Mariczka oglada Kubusia Puchatka na youtube...
a ja mam chwilke czasu dla siebie i dla Was oczywiscie:)

U nas wczoraj byla ta wymian okien...panowie bardzo mili:p hahaha zdzowieni jak zaproponowalysmy im kawe....tutaj chyba czegos takiego nie ma wcale,zeby robotnikom proponowano kawe... moj mis w pracy nie ma nawet przerwy na sniadanie....je jak szef gdzies jedzie,albo jak akurat jada na montaz to w aucie... dla mnie jest to straszne... w ogole mial pracowac do 16,a konczy po 18.....wiecej kasy,ale za to i czasu tam...

Oj kochane....poza tym Mariczka jest nieznosna ostatnio.... nic nie slucha i tak rzadzi, po swojemu oczywscie!

Kurcze zaczynam troszke tesknic za moimi kumpelkami i Mariczki....za pawelkiem, Majka....

Tygrysku GRATULACJE dla przedszkolaka....:)
Vive trzymam kciuki za synusia....i tego maluszka oby ten brzuszek szybko sie usabilizowal i starszego, zeby sie dostal z tej listy rezerwowej!
Marzycielko.... trzymam kciuki za Was:) oby tym razem wszystko wyszlo tak jak powinno!
Anoli brawo dla Hanulki! dzielna kobietka!

Marzycielka zdróweczka dla Oli.....i powodzenia w szukaniu mieszkanka...

Kanus....tęsknota na pewno będzie ale trzymamy kciuki żeby się wam tam ułożyło!!!Kamil pracuje u Polaka??

tAK Madziu u polaka...niestety takiego, ktory chce sie jak najwiecej zarobic....nie wazne jakim kosztem....chociaz wczoraj zabral nawet Kamila na kawe,bo mieli akurat przerwe w dostawie....
dodatkowo pracuej jeszcze dwoch facetow tez polakow, jeden jest 20 lat w Kanadzie starszy facet,a drugi mlody chlopak jest tutaj z 3 lata....pochodzi z Radomia....
troszke mi szkoda mojego misia...przyjezdza taki padniety.....;/

Edee co tam u Was slychac???? jak Alanek,bo na zdjeciach nie moge sie na niego napatrzec....te loczki sliczne!!!!!

Kanus uważajcie na takich pracodawców....Tacy dorobkowicze to najgorsi pracodawcy...moja siostra miała z takimi typami do czynienia w usa i wolała omijać ich z daleka
Mam nadzieje że Wy trafiliście na uczciwego człowieka i wszystko będzie ok!!!

Edee co tam u Was slychac???? jak Alanek,bo na zdjeciach nie moge sie na niego napatrzec....te loczki sliczne!!!!!

Dziękuję Karolinko za troskę :P :-D:-D jakoś leci powoli, zdrówko póki co nam dopisuje, więc na to nie mogę narzeka, a o tych smutniejszych rzeczach po prostu nie chce mi się pisac :-(, wystarczy że ciągle coś mnie martwi i moje myśli nie mogą skupic się na niczym innym :no::no:, ale ja zawsze powtarzam jak nie urok, to s....ka

A Alanek fakt, włoski ma urocze :-p:-D:-D:-D:-D:-D sama jestem w nich po uszy zabujana :-D:-D:-D:-D:-D, a na ulicy i w sklepie to ludzie nie dają nam spokoju :no::no:, a to, że włoski śliczne :-p, a jaka śliczna dziewczynka :confused::szok::szok::szok::-D:-D:-D i tak bez przerwy :sorry2:, a ja pękam z dumy :tak::tak::tak: po prostu :-p:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D, ja sama nie wiem po kim mój dziubek jest taki piękny :confused::confused:, no, ale chyba jednak po mamusi :-D:-D:-D:-D, a jak ! :-D:-D:-D, oki, jutro skrobne znów ze 2 zdania :-D:-D zmykamy na 2 spacerek :tak::tak::tak: bajbaj :-D

woooow ile tych buziek uśmiechniętych narobiłam :szok::zawstydzona/y: sorki :-p:-D

reklama
Vive bedzie dobrze my dzis z Zuzia zaliczyłysmy pierwsze szczepienie...darła sie okropnie ale na szczescie krótko:tak: Przy okazji wazenie mierzenie i taki pierwszy bilans. No i wazymy 4.640....w tydz przybrała 180g to chyba nie tak źle???:confused:
Lekarz mowi ze ok, ale u nich tu wszystko jest ok:sorry2: A mierzymy 54cm:tak: Nastepne kłucie za 4tg:-(

Marzycielko zycze powodzenia w szuakniu mieszkania, jak wy znosicie te ciagłe przeprowadzki?Ja to nienawidze przeprowadzek:-p A u nas tez goraczka z powodu górnej piątki...ale jeszcze nei wyszla tylko cos tam widac...a jak u Was?

Kanus oj wiem jak to jest jak sie teskni za bliskimi. Zreszta ty to juz przezyłas. Najpierw teskniłas za mamą teraz za kolezankami:tak: Ach no taka dola emigrantów:sorry2: ale z czasem sie przyzwyczaisz:tak:
A praca u polaka za granicą to nie łatwy kawałek chleba ale od czegos trzeba zacząc...moze z czasem twój znajdzie cos fajniejszego:tak:

Madzia a ile razy w tygodniu wy na ten basen śmigacie? My sie wybieramy po chorobie i sie zebrac nie mozemy...ciagle cos nam wypada:zawstydzona/y:

Hania spi, Zuzią zajmuje sie tata, bo mama ma dzis lenia:zawstydzona/y:...kurcze jakos nic mi sie nie chce...mysle ciagle o tym ze moj nie moze pracy znaleźć. Mial juz dwie propozycje, ale albo tylko na drugą zmiane albo za małe pieniadze i szuka dalej. A ja juz bym chciala bilety do pl kupic dla nas wszystkich. Chcemy we wrzesniu leciec chrzciny Zuzi zrobic....a ciagle nic nie wiem:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry