reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam sobotnio,
Myszqo ja też chyba zrezygnuję z dziennego spania Bianki, chyba lepiej mieć wolny wieczór niż z trudem usypiać dziecko do 22:-(wczoraj wstała mi przed 7 rano i bez spania w dzien poszła spać o 20,30;-)zobaczymy o której dzisiaj mi uśnie -wieczorem wychodzę na disco i mam nadzieję,że szybko padnie i długo pośpi, bo nie wiem w jakim stanie wrócę:-D na szczęście jutro jedziemy na obiad do mamy,więc jakoś przeżyję dzień na kacu;-)

Swoją drogę ciekawe czym różni się makijaż dzienny od biznesowego - kreską nad okiem:-D oświeć mnie Myszqo jak już się dowiesz.

Zanplo - o której wstaje Ci Maja,że pada bez usypiania w dzień?
Vive - masz jakieś wtyki w żłobku,że sobie tam chodzicie pobawić się czy Olek jest zapisany do żlobka?
Kanuś- Mariczka od małego już wie,że w nocy trzeba wietrzyć pupkę:-D mała agentka:-D
Bliżniaczku - smacznego obiadku w Kołobrzegu;-)

reklama
Witam sobotnio,
Myszqo ja też chyba zrezygnuję z dziennego spania Bianki, chyba lepiej mieć wolny wieczór niż z trudem usypiać dziecko do 22:-(wczoraj wstała mi przed 7 rano i bez spania w dzien poszła spać o 20,30;-)zobaczymy o której dzisiaj mi uśnie -wieczorem wychodzę na disco i mam nadzieję,że szybko padnie i długo pośpi, bo nie wiem w jakim stanie wrócę:-D na szczęście jutro jedziemy na obiad do mamy,więc jakoś przeżyję dzień na kacu;-)

Swoją drogę ciekawe czym różni się makijaż dzienny od biznesowego - kreską nad okiem:-D oświeć mnie Myszqo jak już się dowiesz.

Zanplo - o której wstaje Ci Maja,że pada bez usypiania w dzień?
Vive - masz jakieś wtyki w żłobku,że sobie tam chodzicie pobawić się czy Olek jest zapisany do żlobka?
Kanuś- Mariczka od małego już wie,że w nocy trzeba wietrzyć pupkę:-D mała agentka:-D
Bliżniaczku - smacznego obiadku w Kołobrzegu;-)

Mam "wtyki"-teściowa pracuje jako opiekunka w złobku. Olek narazie chodzi tam tylko czasami, bo nie ma go kto wozić rano :-D, a bezpośredniego połączenia autobusem ani tramwajem nie ma.

U nas grzmi i błyska. Chyba burza idzie.

Jutro czeka mnie relaksik bo idę na 3 godzinny kurs makijażu. :-)
A M. z Jaśkiem na basen się szykują.

Tygrys i jakie ciacho zrobiłas?

hej hej my juz po pikniku hahah wyjechalismy rano i zdazylismy wrocic przed dseszczem hahha

bylismy nad jeziorkiem karmilismy kaczuchy , obok wybudowali taki zarombiaszczy plac zabaw ze statkami pirackimi i taka fajna pdloga :)
fotki pozniej wstawie na bloga:)

Myszko upieklam z przepisu blizniaka tego z olejem normalnie pychota!!! filip tak sie nim zajadal:) wiec skoro jemu smakowalao to musial byc dobry haha;)

jutro jak bedzie ladnie tez jedziemy nad tą wodę:)

a moje dziecko to podobnie jak zanplo lubi pospac w dzienL:) klade go ok 12- 13 i spi od 2 do 3 godz czyli wstaje ok 15 a pozniej idziemy spac o 21 czsem wczesniej. zdarza mu sie oczywiscie ze nie spi w ciagu dnia to jak gdzies jestesmy na wyjezdzie albo w zlobku tez czesto zamiast spac tylko lezy to po 19 juz w lozku spi:)

ale ulewa przeszła:)i znow sloneczko swieci:)

udanego weekendu mamuski:)

Witajcie;)

u nas dzisiaj o 8:30 bylo juz 25 stopni.....strach sie bac co bedzie pozniej:P
my juz po sniadanku i czesciowym sprzatniu:)

popoludniu jedziemy na zakupki i pozniej moze jakis spacer nad jeziorkiem....:)

sciskam Was serdecznie udanego weekendu kochane;*

Tygrysku ciesze sie,ze wypad sie udal!!!!! rewelacja!
Kankiya no wie,az za dobrze:p

a u nas Mariczka tez jeszcze z reguly chodzi spac w ciagu dnia....o 13-15...czasem od 14-16...ale wieczorkiem nie usypia szybciej niz 22...
zdarza sie,ze czasem jak gdzies jedziemy to nie spi w ciagu dnia,albo zasnie na chwilke w aucie....ale to nie mzienia jej godziny spania wieczorkiem:)

Witam niedzielnie,
mimo wczorajszej balangi i powrotu o 4 rano czuję się wyjątkowo dobrze;-)kacorka nie ma ,odreagowałam i mogę spokojnie dalej mamuśkować, w tym tygodniu planuję odstawić Biankę od pieluch- trzymajcie kciuki kochane.
A Wy dziewczyny jak po weekandzie ? pogoda piękna więc pewnie grilujecie;-)
Myszqo jak po kursie makijażu? Kanusia jak nastrój - mam nadzieję ,że już lepiej..

Kankiya Maja wstaje o 6 i nie ważne o której pójdzie spać to i tak rano nie pośpi dłużej. Dzisiaj mieliśmy juz dość Poszła spać o 12-stej a wstała o 5 i zaczęło się marudzenie, zabawa, piosenki.
Nasz wypad w góry się udał, burza krążyła nad nami od samego wyjścia aż do szczytu, ale nie spadła na nas ani jedna kropla. Za to znajomi na innych szczytach zmokli :-Ddobrze wybralismy. Troche mnie bola nogi więc widze jak jest z moja kondycją.
Tygrysku zrobiłaś mi smaka na ciasto, ja czekam na truskawki żeby zrobić z nimi i nie moge się doczekać.
Zapominajko, a Ty lodów nie lubisz???

Witam:)
U nas słoneczko i cieplutko po nocnej burzy.

Zanplo wspólczuję pobódek o 6 rano, teraz nie dziwię się,że Maja pada Ci w dzień bez usypiania;-)Super,że wypad w góry Wam się udał i burza Was ominęła:)
Zapominajko wspólczuję sesji i trzymam kciuki aby dobrze poszło, jeśli chodzi o lody kochana to najmniej kaloryczna wbrew pozorom i najzdrowsza słodka pokusa w porównaniu do czekolad i innych słodkości, więc aż tak sobie nie odmawiaj:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry