reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka, u nas dzisiaj się ochłodziło,ale to dobrze -dzień odpoczynku od upału dobrze nam wszystkim zrobi;-)a mi wieczorem będzie się lepiej ćwiczyło,bo wczoraj to myślałam,że umrę przy domowym fitnesie:-D

Kokusiu gratulki dla Natalki;-)i Wszystkiego Najlepszego w Dniu URODZIN for You:-)
Edee super,że Ci się wszystko poukładało,bo ostanim razem jak byłam na bb pamiętam,że miałaś poważne problemy , a i nie rób smaka winkiem;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Laseczki!

Jakiego mam lenia ostatnio. NIc mi się nie chce. W piątek jadę do mamy na tydzien bo M. leci do Chorwacji na katamaran. Męski rejs :-) Ja już się poumawiałam z koleżankami, a w sobotę planujemy takie spotkanie licealne. Zobaczymy ile osób przyjdzie. Niektórych od matury nie widziałam :tak:

Janek ma ostatnio fazę na mleko. Najlepiej na obiad, śniadanie, kolacje i na wszystko - mliko. I to jeszcze z butelki jaśniepan sobie życzy.
I w zależności od sytuacji albo jest duzi albo mały. Jak ostatnio sam sobie włączył bajkę na PS a to nie jest łatwe :szok: przyszedł i powiedział "Jaś włączył baję, Jaś umie, Jaś duzi" a jak nie mógł sobie poradzić ze zdjęciem bluzki bo się coś zamotał to przyszedł i mówi "mama pomocy, Jaś mały i nie umie" :-D
A jak się go zapytam jak ma na imię to odpowiada, ze jest Synuś. Synuś Banach :-D

Hej Laseczki!

Janek ma ostatnio fazę na mleko. Najlepiej na obiad, śniadanie, kolacje i na wszystko - mliko. I to jeszcze z butelki jaśniepan sobie życzy.
I w zależności od sytuacji albo jest duzi albo mały. Jak ostatnio sam sobie włączył bajkę na PS a to nie jest łatwe :szok: przyszedł i powiedział "Jaś włączył baję, Jaś umie, Jaś duzi" a jak nie mógł sobie poradzić ze zdjęciem bluzki bo się coś zamotał to przyszedł i mówi "mama pomocy, Jaś mały i nie umie" :-D
A jak się go zapytam jak ma na imię to odpowiada, ze jest Synuś. Synuś Banach :-D
KAROLINKA TEZ MA SZAL Z TYM MLEKIEM, OTWIERA SOBIE SAMA LODOWKE I TEZ TAK PROSTO Z BUTELKI PIJE
Hej laski. Jakoś ostatnio nie mam na Was czasu:-( Korzystamy z pięknej pogody i non stop siedzimy na dworzu. Do tego M ostatnio miał wolne i okupował net no ale ma to wybaczone bo wybierał mi na urodziny zmywarkę.

A i muszę się Wam pochwalić że Natka dziś sama postanowiła się odpieluchować i cały dzień udawało jej się robić do nocnika (nawet kupkę):-)
GRATULACJE DLA NATALKI

KOKUSIU
100 latek z okazji urodzin
spelnienia wszytskich Marzen

czesc laseczki :)

kankiya u nas tez dzis troszke chlodniej ale tylko tak ze lekki sweterek trzeba miec na sobie zeby nie bylo zimno:)

Fifi usypia a ja delektuje sie kawką:)

bylismy na kontroli u lekarza rano pozniej pojachalismy na zakupy :) kupialm sobie sliczny podkład mineralny w pudrze do mojej wadliwej buźki hahah po 2 miesiacach chodzenia z gołą buźka moge wreszcie zaszalec z makijarzem hahha chociaz nie tak jakbym chciala:(
Myszko zazdroszcze mezowemu :) tez bym tak chciala:)

co do mleczka to moj dziec tez je uwielbia:) zwłąszcza z płatkami :)

a w weekend przyjezdzaja dziadkowie i my znow wybywamy do kina ze znajomymi a pozniej gdzies poszalec na miescie :) ach juz sie nie moge doczekac:)

Kakiya ja tez przed okresem jestem i tez mam ograniczoną cierpliwośc w te dni haha:)

Hej mamuski
Dołączam do tych co przed @, ja też, objawilo mi sie wczoraj wielkim apatytem, ile ja zeżarłam, aż mi wstyd normalnie:zawstydzona/y:

Myszqo, udany ten Twój jaśniepan:-).
A jak tam po kursie makijażu?
Mi sie marzy coś takiego, bo wcale a wcale nie potrafię się malowac i dlatego prawie tego nie robię:-(, mam zrobione kreski permanentne i tuszuję tylko rzęsy. A przed imprezami chodze do kosmetyczki i ona mi robi, a chciałabym sama na codzień tak sie fajnie pomalowac.

Edee, fajnie, że zrobiliscie Alankowi taka frajdę, jak to niewiele maluchowi do szczęscia potrzeba.

Zanplo, przerąbane z ta przeprowadzką w pracy, ale coż takie życie, trzeba się dostosowac, tylko szkoda tego czasu, który stracisz na dojazdy. Dlatego cieszę się z jednej strony, ze mieszkam w takiej dziurze, bo wszędzie blisko i do pracy i do szkoły, przedszkola.

Kokusiu, gratuluje odpieluchowywania.
Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urdzinek

Witam mamuski po malej przerwie:)

Nie pisalam nic,bo jakos czasu zawsze brak,ledwo ogarniam inne rzeczy....
Teraz mielismy tutaj dlugi weekend, poniedzialek tez byl wolny...Victoria's Day...
I tak w niedziele pojechalismy na African Lion Safari.... sluchajcie miejsce -raj dla dzieciaczkow.... najpierw wjezdzajac, jedzie sie swoim autem,albo mozna tez busem po tym wlasnie safari, zwierzaeta biegaja sobie miedzy autami...ogladalismy zebry, zyrafy, malpki- swoja droga obsiadly nam caly samochod..:P..., byly tez lwy, nosorozce, strusie, kangury, antylopy...nie moglam sie napatrzec...zebry jakdly nam z reki...a renifer tak nam oblizal szybe,ze nic nie widzialam z mojej strony....:P

Pozniej jest caly taki kompleks dla dzieci....przejazdzka mini pociagiem pomiedzy jeziorkami i panie opowiadaja o zwierzaczkach tam zyjacych,albo rejs stateczkiem pomiedzy wysepkami,na ktorych maja swoje malpie gaje rozne gatunki malpek.....(i to w cenie biletu)....tak samo pokazy sztuczek sloni, papug i jastrzebi....:)
Dodatkowo mozna przejechac sie na sloniu...za 5$...
Jest duze kompielisko dla dzieci- fontanny i nigdzie nie jest glebiej niz do pupki dzieciaczkow;)

Masa sklepikow, restauracja, ogromne miesjce na pikniki ze stoliczkami i jeziorkiem w ktorym plywa masa zolwi....:)

tutaj jest stronka jakbyscie mialy ochote sobie zobaczyc:)
African Lion Safari - Canada's Original Safari Adventure
naprawde przepieknie....spedzilismy tam caly dzien....Mariczka nie chciala wracac do domku....:)

A w poniedzialek bylismy na pikniku w parku,ale nieb ylo za pieknie wiec szybko zmylismy sie do domku.....

Poza tym u nas dobrze....tylko mis moj jest troszke przeziebiony, taki na nosem czerwony i kicha jak szalony....
My na szczescie z Mari poki co zdrowe:) pogoda juz jest tutaj coraz lepsza...co prawda dizisja wieje,ale przynajmniej jest sloneczko....
Poznalam ostatnio na placu zabaw super babeczke, pochodzi z puerto rico....czy jak to sie pisze....jest tutaj dwa lata, ma 10 miesieczna coreczke i okazalo sie,ze miszka w moim bloku, na moim pietrze na przeciwko nas:p hahahhaa

takze mam kogos do pogadania;)

oki zmykam do malej:)aaaa o i nie bedzie Georga..mamusia dostala @:p hahaha

KOKUSIU KOCHANA NASZA

Jeszcze raz wszystkiego naj naj najlepszego:*
100 latek w szczesciu, zdrowiu i milosci!!!!!!

tulipany_bukiet4.jpg

sciskamy:*

Hej laseczki :-)

kokusiu-najlepszego z okazji urodzinek :-)

Ale śmieszne te Wasze dzieciaczki-czytam te wszystkie teksty i padam ze śmiechu :-D

Byłam dziś z Maksiem na szczepieniu. Tym razem przybrał w tydzień 250 g, więc całkiem nieźle. I muszę Wam powiedzieć, ze dziś znowu mnie zaskoczył ten mój Aniołek-podczas szczepienia cały czas się uśmiechał do pielęgniarki i nawet nie kwęknął :szok:

Ja w końcu wracam do mojego blondu. Dziś zaliczyłam wizytę u fryzjera i w końcu mam pasemka :-)

reklama
Witam czwartkowo,
@ jeszcze nie mam,bo zmieniałam tabletki anty i nie wiadomo kiedy dostanę,ale czuję się fatalnie.. chwilami niecierpię siebie w te dni..
Zepsuł mi się termometr i nie wiem jak jest na dworze,ale słoneczko świeci;-)
Na weekand jedziemy z Bianką do mojej mamy spotkać się z dwiema moimi kumpelkami z byłej klasy, mają dzieciaczki mniej więcej w wieku Bianki więc Bianka będzie miała zajęcie a ja na spokojnie sobie poplotkuję z dziewczynami - już nie mogę się doczekać:-)

Myszqo Tobie też życzę udanego spotkania licealnego, no i pisz jak po kursie malowania,bo cały czas czekam;-)
Tygrysku dlaczego nie mogłaś 2 mies się malować? Super,że macie z kim zostawic Fifiego,aby wyjść razem i poszaleć:-) a co do rowerowej wycieczki musiała być udana;-)
Blizniaki dawno robiłaś kreski permamentne? ile kosztuje taki zabieg?
Kana super atrakcje tam macie, u nas tego nie ma;-)bawcie się dobrze i korzystajcie ile wlezie:-) ps. jak to nie będzie Georga?:-D:-D
Vive Maksiu zachował się jak prawdziwy mężczyzna przy szczepieniu;-)ładnie przybiera na wadze- super

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry