reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kokusiu.. strasznie mi przykro..., ode mnie również przyjmij wyrazy głębokiego wspólczucia:-(

u nas też wyszło słonko,ale wieje silny wiatr i pogoda taka zdradliwa. Jest u mnie moja mamcia, spi u nas dzisiaj więc odejdzie mi wieczorne usypianie i trochę poćwiczę wieczorkiem a może pójdę pobiegać;-)

reklama
Edus sciskam mocno!!

a my sobie zrobilismy przed snam 1,5 godzinna przejazdzke rowerowa po lasach i az lepeij teraz czlowiekowi sie bedzie spac:) kocham lato mowilam juz to??? hahha:)

Witajcie dziewczynki

Kokusia przyjmij ode mnie wyrazy współczucia ...

Eduś tak mi przykro ...

Kana co się dzieje ?

Madzienko super, że wakacje się udały.

Tygrysku jeszcze nie kupiłam podkładu.

Przepraszam , że was ostatnio zaniedbuje, ale nie mam czasu na nic.
Wczoraj byłam podpisać umowę w przedszkolu. 27 czerwca spotkanie z paniami przedszkolankami, a 28,29,30 czerwca drzwi otwarte.

Aaaaa jutro idziemy na wesele i mi się strasznie nie chce :no:

reklama
Kokusiu bardzo mi przykro :-(.
Ja tez lubie lato tylko nie jak jestem w pracy. Wczoraj nawiedziły nas burze z ulewami. W nowej siedzibie jest bardzo przyjemnie, na szczęście mam dobrego kolegę, z którym zabieram się do pracy, muszę tylko dojśc na odpowiedni przystanek, ale to już mniejszy problem. Maja byłą wczoraj na wycieczce z przedszkola w stadninie koni. Jeździli bryczką, jedli kiełbaski i odpoczywali na trawce. Na weekend wybieramy sie do rodziców więc miłego wypoczywania i wygrzewania się w słoneczku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry