mamusia2008
mamusia Karolinki
A wiecie na co ja bym miała ochotę? Żebyśmy się gdzieś spotkały wszystkie razem. Ale bez dzieci. Zeby był pełen luzik i relaksik. Dobre winko i pogaduchy nie przerywane wołaniem o picie, jedzenie i siku![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wiecie na co ja bym miała ochotę? Żebyśmy się gdzieś spotkały wszystkie razem. Ale bez dzieci. Zeby był pełen luzik i relaksik. Dobre winko i pogaduchy nie przerywane wołaniem o picie, jedzenie i siku![]()

Witaj Tygrysie;
Kogo nazywasz śpiochem? Ja od piątej walczę...
Bardzo dobry pomysł.
Może ustalimy jakiś termin i miejsce?...
I Tesco całodobowe po drugiej stronie ulicy ;-)Mysza no no to calodobowe tesco jak nic przemawia na TAK!!!! haha tylko nie wiem czy twoje mieszkanie i sasiedzi przezyja najazd babyboomowych mam hahah
ps czy mam zabrac kostium kąpielowy![]()

oj tam najwyzej Jaskowy basen wylozy sie na balkon haha
a tak powaznie to pomysl mi sie podoba bardzo jesli oczywiscie to nie zarty![]()
ja koniec czerwca wyjezdzam na wakacje do rodzicownie wiem czy tak rano bym sie wyrobila chociaz tak daleko nie mam![]()
dla mnie pomysl bomba
a wy dziewczynki co tym sadzicie??? ktora sie pisze??
mamusia , kokusia , marzycielka maja tez bardzo bliziutko![]()
oszołomkiJa mam wolną chatę 2-3 lipca :-) I dużo łóżek :-) I kieliszki do wina też mamI Tesco całodobowe po drugiej stronie ulicy ;-)
ja mam trochę dalej, ale jak pozostawienie na noc Bianki w ten piątek u mojej mamy się sprawdzi(bo to pierwszy raz
) to i ja z Wrocka dojadę na "winko"