• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ach dzis odebralismy dyplom ukonczenia zlobka...ech mialam troche mokro pod oczami ..bo to juz jeden etap zamkniety w mojego dziecia zyciu...:) jutro zaczynamy integracje przedszkolną:)

Mysza no no to calodobowe tesco jak nic przemawia na TAK!!!! haha tylko nie wiem czy twoje mieszkanie i sasiedzi przezyja najazd babyboomowych mam hahah
ps czy mam zabrac kostium kąpielowy :)

Mysza no no to calodobowe tesco jak nic przemawia na TAK!!!! haha tylko nie wiem czy twoje mieszkanie i sasiedzi przezyja najazd babyboomowych mam hahah
ps czy mam zabrac kostium kąpielowy :)

Na razie jest remont basenu i fitness, ale może do lipca skończą :-)

A o sąsiadów nie ma co sie bać - nie pierwszy raz ich testujemy :-D
Mieszkanie przetrwało Jaśka to i Was mamuśki przetrwa :-)

oj tam najwyzej Jaskowy basen wylozy sie na balkon haha
a tak powaznie to pomysl mi sie podoba bardzo jesli oczywiscie to nie zarty:)

Mówię jak najbardziej poważnie. Michał robi wyjazdowe spotkanie integracyjne dla kliniki i mam wolną chatę. Jaska bym odwiozła do mamy. Przyjeżdzacie w sobotę rano, idziemy do kina bo mam 5min piechotką, jakby był basen czynny - na basen, zamówiłybyśmy sobie jakąś pizze na obiad i wieczorem zaszalały. U mnie może spac spokojnie - 7 osób luzem, a nawet 10 jak się poprzytulamy - to w łóżkach, ale są jeszcze podłogi :-)

nie wiem czy tak rano bym sie wyrobila chociaz tak daleko nie mam:)
dla mnie pomysl bomba
a wy dziewczynki co tym sadzicie??? ktora sie pisze??:)
mamusia , kokusia , marzycielka maja tez bardzo bliziutko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry