reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

Ja wczoraj miałam fatalny dzień.
Pojechałam do Kielc na egzamin . Miałam zostać na cały weekend.
W połowie zajęć dostaje od męża smsa , że " dzisiaj zmarła ciocia":-(
W ciągu pół roku zabrał ją rak , z którym walczyła od 2006 roku i dawała radę niestety teraz nie dała.
Odchodziła świadoma, w domu , w obecności córki, mamy i męża.
Serce mnie boli i nie mogę dać sobie rady.
Znaczyła dla mnie bardzo dużo choć znałyśmy się tylko 5 lat.
Ciociu spoczywaj w spokoju i czuwaj nad nami [*][*][*]

Wczoraj też zawaliłam egzamin załapałam doła i wróciłam do Piaseczna tylko po 3h snu pociągiem o 5.48.
Właśnie wstałam ale i tak czuję się źle .:-(

reklama
Witajcie niedzielnie:-)

Zapominajko jak egzamin?
Marzycielko strasznie mi przykro z powodu cioci:-(
Madzienko nigdy nie bylam na takich targach ale po samej nazwie juz mi sie podobają...poszłabym sobie pooglądac:-p
Tygrys a co ja mam powiedziec...karmie wiec zostala mi tylko zbozówka do tego kupilam ostatnie pudelko w polskim sklepie i wiecej nie ma. Mam 4 saszetki...i lepiej sobie nie bede rekompensowala czym innym bo i tak 10kg jeszcze do zrzucenia. Matko 10kilo jak to brzmi przerazająco:szok:

Wczoraj poszalałam na zakupkach wiec humor lepszy, ale ciagle mysle ze tato jutro do szpitala i martwie sie o niego.
A dzis taka leniwa niedziela,zrobilam szybki obiadek i chyba jakis rodzinny spacer zaliczymy. Hania tak sie cieszy jak wychodzimy wszyscy razem:-)

Cześć dziewczyny:-)

Ja wpadam tylko na chwilkę.Kaja już wie,że od 9 lipca będziemy na wakacjach w Grzybowie:-) Z Kaja spotkanie już ustalone;-) Mam nadzieję,że spotkamy jeszcze kogoś:-)

Wróciłam

Marzycielko strasznie mi przykro. Trzymaj się kochana.

U mnie dobrze. Dostałam świadectwo, ale jestem zła na siebie bo mam na nim 4. Na stare lata się makabrycznym kujonem zrobiłam.

Zapominajko Gratulacje!!!

Marzycielka bardzo mi przykro z powodu cioci, trzymaj sie kochana dzielnie

Anoli targi fajne a ile cudności oni tam pokazują...aż cche się mieć znowu takie maleństwo:-p:-p:-p

Kankiya jak sie udał wypad??

Hejka u nas też paskudnie dzisiaj i zaledwie 14 stopni,bleee
Zapominajko gratulki za świadectwo, no i masz już wakacje;-)
Madzieńko wypad był super, poszalałyśmy przy umiarkowanej ilości procentów,więc na następny dzień się nie męczyłam i wróciłam drugim pociągiem stęskniona do Biańci:tak:a co do Ciebie -może czas na następną Julcię?;-):-)
Aniu witaj, ja jeszcze nie wybrałam do końca miejsca za wczasy a Grzybowo też mi po głowie chodzi,bo koleżanka zachwalała:tak:więc jakby co dam znać jak już podejmiemy decyzję z B o ile się nie rozmyślił:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry