reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam poniedziałkowo.
Edee, sto lat, sto lat .......................

Myszqa, oby do piątku, powodzonka

Dunia, serdeczne gratulacje i zdrówka dla maleństwa.

U nas całą noc lało, ale teraz sie przejaśnia i wychodzi słoneczko, wiec moze bedzie ładny dzień.
Pochwalę sie, ze grillowaliśmy wczoraj z naszą forumową Anią i jej rodzinką. Powiem Wam w tajemnicy, że to bardzo sympatyczni, mili ludzie. Mała Oliwcia to smieszka, cały czas zadowolona, a Fabianek urodzony kierowca, z autek by nie schodził:-), bardzo przyjemnie spędziliśmy czas.
a w tym tygodniu czekam jeszcze na spotkanie z Kajką.

Miłego, słonecznego dnia dla wszystkich

dziewczyny czy wybiera sie ktoras na dniach przypadkiem do galerii w ktorej jest sklep home&you???

a czego poszukujesz???

Blizniaczku zazdroszczę i ja tych spotkań...

za nami 3 noc bez monia...jeszcze tylko w rączce go trzyma, nacięcie to był super pomysł...sama go odstawiła, bez płaczu i stresu...więc trzymajcie za nas kciuki żeby poszedł w zapomnienie....

oho i u mnie się chmurzy....:zawstydzona/y:

reklama
My własnie odbyliśmy pierwszą wizytę w przedszkolu. Janek zachwycony. Jutro tez idzie na 3-4 godziny. Musiałam go posłać na parę godzin, bo w czwartek jak pójdę do szpitala M. się będzie nim zajmował a musi na pare godzin iść do kliniki na spotkanie. Więc Janek pójdzie do przedszkola na parę godzinek. Jutro, w środę i w czwartek.A w piatek już będzie u mojej mamci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry