reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzieńko Bianka tez długo spała z pociętym dydkiem w ręku, powodzenia kochane ,najgorsze już za Wami;-)
Myszqo super,że Jasiu się tak dobrze czuje w przedszkolu:tak:

a my przed chwilą wróciłyśmy z palcu zabaw, Bianka jak zwykle narobiłą mi siary,bo ryczy jak jej dzieci zabiorą jakąś zabawkę:baffled::zawstydzona/y: masakra jakaś, są dni,że mam tego totalnie dość:-(ehh..

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Dobry wieczór;
Agatkas gdzie ty sie podziewałaś?
A w skrócie:
Agacia sklep otwiera;
Myszqa idzie do szpitala (w przyszłym tyg. chyba)
Wszystkie są na diecie;
Karolince Mamusi ząbki dokuczają
Tygrys ma prorocze sny;
Madzienka szaleje ze zdjęciami;
Marzycielka pracuje
Kokusia szaleje za kółkiem
Kana się prawie nie odzywa :-(

tak na szybko. Dziewczyny na pewno ci coś jeszcze dopiszą!

OJ KOCHANE..... staram sie jak moge....:((((

Kurczak po tajsku wyszedl przeeeeeeeeeeeeeeeeeepyyyyyyyyyyyyyyyysznieeeeeeeeee:) mąż stwierdzil ze moge sie zatrudnic w knajpie azjatyckiej hahah

oto on:)

Tygrys.... normalnie MISTRZUNIO kulinarny z Ciebie;*

Dziękuję za streszczenie!

Kana tyyyyy........kanadyjko:-D:-D:-D:-D:-D:-D odzywaj się!

My byliśmy w Rowach. Zdjęcia dodam wieczorkiem bo muszę je najpierw wszystkie przejrzeć:-D:-D

Agatkas......hahaha zadna kanadyjko:p hahahah POLISH GIRL forever!!!! :)
Opisuj jak sie udal wyjazd, podejrzewam,ze ekstra:)

Witam poniedziałkowo.
Edee, sto lat, sto lat .......................

Myszqa, oby do piątku, powodzonka

Dunia, serdeczne gratulacje i zdrówka dla maleństwa.

U nas całą noc lało, ale teraz sie przejaśnia i wychodzi słoneczko, wiec moze bedzie ładny dzień.
Pochwalę sie, ze grillowaliśmy wczoraj z naszą forumową Anią i jej rodzinką. Powiem Wam w tajemnicy, że to bardzo sympatyczni, mili ludzie. Mała Oliwcia to smieszka, cały czas zadowolona, a Fabianek urodzony kierowca, z autek by nie schodził:-), bardzo przyjemnie spędziliśmy czas.
a w tym tygodniu czekam jeszcze na spotkanie z Kajką.

Miłego, słonecznego dnia dla wszystkich

Blizniaczku tez Ci zazdroszcze tych spotkan....mi najszybciej jak juz do spotkania sie z Renia....mam nadzieje,ze moze keidys:))))
no chyba,ze wrocimy do domku to bede jezdzic po wszystkich:P

Duniu moja kochana.....pisalam juz na fb,ale napsize i tu OGORMNE GRATULACJE....maly jest przeuroczy, przeslodki i przewspanialy:) napatrzec sie nie moge....obym nic nie wykrakala :p hahaha sciskam Ciebie i rodzinke;* zdrowka dla maluszka;*

Edee kochana nasza....HAPPY BIRTHDAY, HAPPY BIRTHDAY!!!!!

100 latek w milosci, szczesciu i zdrowku:*:*:*

Special for you:​

Roze.jpg

A tak poza tym to u nas wszystki dobrze, wczoraj bylismy nad jeziorkiem.... wspaniala pogoda, nawet az za cieplo....temeratura na sloncu dochodzila do 50 stopni....duzo czasu spedzilismy w parku pod drzewkami, ale za to nad grillem:) woda przejrzysta, ale tam gdzie trafilismy i bylo w miare malo ludzi, bylo dosc kamieniste wybrzeze.... taki kawalek akurat:) ale i tak reasumujac bylo super;)
W sobote mis mial urodzinki i tak jakos czas leci....strasznie szybko....

sciskam Was wszystkie:*

Madziu jestes kochana!!!
velonessi 2 w kolorze turkusowym:) 9178-tur-c0404 i kod kreskowy 5901162135980 gdyby byl potrzebny
gdyby byla to bym bardzo bardzo ale to bardzo cie prosila o zakupienie jednej a ja ci oddam pieniazka

,home&you | katalog|sypialnia:poszewki dekoracyjne, poduszki, poszewki Gdansk, poduszki Gdansk, poszewki Warszawa, poszewki Krakow, poszewki Wroclaw

Kanija trzymam kciuki za szczepionke,

Juz zapisałam...jak tylko na nią trafie kupię Ci na pewno...:tak:

witaj Kana!:)super ze wszystko u was tak ladnie sie uklada:) a 50 stopni oj oj nawet ja kochajaca upaly nie zazdroszcze haha:)

Mamusiu slyszalam o tym, TRAGEDIA:(

Madziula jesteś wielka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry