tygrysek82
Fanka BB :)
kurcze mam troche daleko do lidla
ale mam nadzieje ze tesciowa jakies cudenka Filipkowi tam kupi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam lidl bliziutko, no ale na moim osiedlu prawdziwy baby boom i mamuski wszytsko wykupuja w lidlu:-) ze juz nic dla mnie nie zostaje:-)kurcze mam troche daleko do lidlaale mam nadzieje ze tesciowa jakies cudenka Filipkowi tam kupi
![]()
kurcze mam troche daleko do lidlaale mam nadzieje ze tesciowa jakies cudenka Filipkowi tam kupi
![]()
a ja mam lidl bliziutko, no ale na moim osiedlu prawdziwy baby boom i mamuski wszytsko wykupuja w lidlu:-) ze juz nic dla mnie nie zostaje:-)

:-tygrysku, ale to chyba byla wyprzedaż tylko u nas,a le skoro organizują tu cos takiego, to warto zapytać w inny Lidlu :-)
Madziu bardzo dziękuję, że pamiętałaś o mojej poszewce
Będę musiała czekać na nową kolekcje może jeszcze pojawią się jakieś turkusy.
A książkę już zapisałam w zakładkachi obejrzę przy najbliżej okazji w księgarni!!
już widziałam że ma mnóstwo apetycznych zdjęć a ja to UWIELBIAM hahah
głodniejsza wtedy się robię
dziś pizza na obiad ale taka mocno pomidorowo serowaps czy w tej książce jest jakis fajny przepis na ciasto????

;-)Mój mąż mówi, że to już choroba.... A wieczorem poszłam jeszcze do Lidla i udało mi się kupić spodenki dżinsowe bermudy dla Olka za całe 2 zł![]()

Puławy niedaleko Lublina i czasami bywamy, więc jak będę miała okazję to zapytam o poszewkę
jestem fanką ich wody grejpfrutowej saguaro![]()
i jaaaaaaa lubieja lubie jak wchodze do biedronki albo do lidla chodzic po tych pierdółkach przemysłowo-odzieżowo-majsterkowych itp zawsze musze obejsc ten fragment sklepu hahah
Mamusiu to trzeba juz raniutko w kolejce sie ustawiac zanim otworzą sklep
:--(
no wiesz raniutko to ja spie:-)
raniutko budzik na 5 i o 6 juz kolejke zaklepywac przed wejściem:-)