reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kokusiu GRATULACJE OGROMNE!!!!! jestes sielka kobitko:)

Myszko mam nadzieje,ze juz dochodzisz do siebie:) szybkiego porotu do zdrowka:*

Kankya DZIEKUJE KOCHANA:*

W ogole dziekuje Wam za wsparcie:) jestescie wspaniale....mam nadzieje,ze ta tesknota za domem w kocnu przejdzie....bo poki co, co jakis czas mam "kryzys" i wtedy troszke panikuje oc i jak i po co nam to bylo....

A u nas sloneczko i cieplutko.... mama robi gulasz na obiadek, a ja pozniej dorobie salatke z pekinskiej, pomidorkow, ogorkow, szczypiorka itp... Mari ogolada na dzien diobry bajeczki....

Pozniej spacereki fontanny pewnie standardowo:)

Pozdraiwam kochane!!!!
Kokusiu jeszcze raz OGORMNY BUZIAK....zdolniacho!!!!!!!!

hej chyba i na mnie pora przywitać się....a więc witam z działeczki z piweczkiem w rączce...zdróweczko kochane
wink2.gif

my od rana zaczeliśmy pakowanie i zakupy i obiadek zjedliśmy już na działeczce....

słoneczko towarzyszy nam od przyjazdu więc nie ma tragedii...

Kokusia gratulacje!!!!

Kankiya nic nadzwyczajnego nie robiłyśmy tylko grzywki skrócone!!!!!

Marzycielko gratulacje za zaliczenie i za pomyslną rozmowe męzusia w spr pracy, trzymam kciuki aby ułozyło się po Waszej myśli a jak zdrówko męża, juz mu lepiej?aa i zadzroszczę tej enrgii po pracy, ja nie pracuję i zyję chwilą jak Bianka dostanie sie cudem we wrześniu do przedszkola to też pójdę do ludzi:-):-) a co za promocja w Deichman??:szok::-)

M. już prawie zdrowy.
A promocja jest na buty przecenione Deichmann Corporate Site - Strona gł�wna

Jak wyszłam do ludzi to całkiem inaczej zaczęłam się czuć.:-)

Uwaga uwaga.........

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Ps. resztę napiszę potem bo teraz lecę się cieszyć:tak::tak::tak::tak::tak:

GRATULACJE:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry