reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Edytko pocieszę Cię że drugie już nie kosztuje dużo więcej niż pierwsze.

Wiem kokusiu, że spora częśc kosztów odpada, ale i tak przeraża mnie myśl o kosztach badań, szczepionek, no i te pampersy, mleka, kaszki ... a z jednej wypłaty i to nie dużej jednak nie będzie tak fajnie :-(, ach te pieniądze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, bo biorąc się za drugie dziecko i życ na skraju ubóstwa, że tak to ujmę, też mi jakoś nie na rękę :zawstydzona/y::-(:no::no:

Wiem kokusiu, że spora częśc kosztów odpada, ale i tak przeraża mnie myśl o kosztach badań, szczepionek, no i te pampersy, mleka, kaszki ... a z jednej wypłaty i to nie dużej jednak nie będzie tak fajnie :-(, ach te pieniądze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, bo biorąc się za drugie dziecko i życ na skraju ubóstwa, że tak to ujmę, też mi jakoś nie na rękę :zawstydzona/y::-(:no::no:

dobrze ze nie masz kredytu, bo do tych twoich wydatkow jeszcze mamy kredyt mieszkaniowy-spora suma to tez na jednej wyplacie

No niestety wszystko jak zwykle rozbija się o kasę. My też jesteśmy na jednej wypłacie ale nie mam co płakać. W ciągu tych 7 lat jak jesteśmy razem chyba tylko ze dwa razy zdarzyło się tak że kilka dni do wypłaty było ciężko. Ja sobie nie wyobrażałam mieć tylko jedno dziecko. Zawsze twierdziłam że będzie dwójka. Póki co nam starcza a nawet zostaje więc źle nie jest. Ostatnio nawet znajoma się dziwiła czemu my rodzinnego nie bierzemy. Odpowiedz jest prosta z lenistwa.

ah te kedyty, ale co robic, takie jest zycie

Niestety takie czasy, choć ja się w sumie nie odzywam bo nie wiem co to kredyt czy rata

Chyba muszę zaciążyc przez wpadkę, bo inaczej będę rozmyślac do 40stki :szok::wściekła/y::-D:-D:-D

Tak to już jest że jak człowiek się zastanowi to mu wyjdzie że nawet na jedno go nie stać ale jak zaliczy wpadkę to i dwoje jakoś wychowa ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry