kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Oj fajnie by było, ale chyba nas teraz nie stac na drugie bobo, ale gdyby zdarzył się cud, albo wpadka
, to dam Wam znac natychmiast ;-)
![]()
Edytko pocieszę Cię że drugie już nie kosztuje dużo więcej niż pierwsze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj fajnie by było, ale chyba nas teraz nie stac na drugie bobo, ale gdyby zdarzył się cud, albo wpadka
, to dam Wam znac natychmiast ;-)
![]()
Mamusia czy Ty dzisiaj tez swietujesz???
Edee do roboty...![]()
Edytko pocieszę Cię że drugie już nie kosztuje dużo więcej niż pierwsze.

, bo biorąc się za drugie dziecko i życ na skraju ubóstwa, że tak to ujmę, też mi jakoś nie na rękę
:-
Wiem kokusiu, że spora częśc kosztów odpada, ale i tak przeraża mnie myśl o kosztach badań, szczepionek, no i te pampersy, mleka, kaszki ... a z jednej wypłaty i to nie dużej jednak nie będzie tak fajnie :-(, ach te pieniądze, bo biorąc się za drugie dziecko i życ na skraju ubóstwa, że tak to ujmę, też mi jakoś nie na rękę
no:
![]()
Wiem kokusiu, że spora częśc kosztów odpada, ale i tak przeraża mnie myśl o kosztach badań, szczepionek, no i te pampersy, mleka, kaszki ... a z jednej wypłaty i to nie dużej jednak nie będzie tak fajnie :-(, ach te pieniądze, bo biorąc się za drugie dziecko i życ na skraju ubóstwa, że tak to ujmę, też mi jakoś nie na rękę
no:
![]()
dobrze ze nie masz kredytu, bo do tych twoich wydatkow jeszcze mamy kredyt mieszkaniowy-spora suma to tez na jednej wyplacie

, a G. zarabia tylko 1.500 zł, choc wczesniej zarabiał "nawet" 2.500 zł :-(ah te kedyty, ale co robic, takie jest zycieOj mam kredyt i to nie jeden :-zawstydzona/y:, co prawda nie mieszkaniowy, ale kilka innych mniejszych plus raty
, a G. zarabia tylko 1.500 zł, choc wczesniej zarabiał "nawet" 2.500 zł :-(
ah te kedyty, ale co robic, takie jest zycie
Chyba muszę zaciążyc przez wpadkę, bo inaczej będę rozmyślac do 40stki![]()
Tak to już jest że jak człowiek się zastanowi to mu wyjdzie że nawet na jedno go nie stać ale jak zaliczy wpadkę to i dwoje jakoś wychowa ;-)
racjaChyba muszę zaciążyc przez wpadkę, bo inaczej będę rozmyślac do 40stki![]()