kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Oj fajnie by było, ale chyba nas teraz nie stac na drugie bobo, ale gdyby zdarzył się cud, albo wpadka
, to dam Wam znac natychmiast ;-)
![]()
Edytko pocieszę Cię że drugie już nie kosztuje dużo więcej niż pierwsze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj fajnie by było, ale chyba nas teraz nie stac na drugie bobo, ale gdyby zdarzył się cud, albo wpadka
, to dam Wam znac natychmiast ;-)
![]()
Mamusia czy Ty dzisiaj tez swietujesz???
Edee do roboty...![]()
Edytko pocieszę Cię że drugie już nie kosztuje dużo więcej niż pierwsze.

, bo biorąc się za drugie dziecko i życ na skraju ubóstwa, że tak to ujmę, też mi jakoś nie na rękę
:-
Wiem kokusiu, że spora częśc kosztów odpada, ale i tak przeraża mnie myśl o kosztach badań, szczepionek, no i te pampersy, mleka, kaszki ... a z jednej wypłaty i to nie dużej jednak nie będzie tak fajnie :-(, ach te pieniądze, bo biorąc się za drugie dziecko i życ na skraju ubóstwa, że tak to ujmę, też mi jakoś nie na rękę
no:
![]()
Wiem kokusiu, że spora częśc kosztów odpada, ale i tak przeraża mnie myśl o kosztach badań, szczepionek, no i te pampersy, mleka, kaszki ... a z jednej wypłaty i to nie dużej jednak nie będzie tak fajnie :-(, ach te pieniądze, bo biorąc się za drugie dziecko i życ na skraju ubóstwa, że tak to ujmę, też mi jakoś nie na rękę
no:
![]()
dobrze ze nie masz kredytu, bo do tych twoich wydatkow jeszcze mamy kredyt mieszkaniowy-spora suma to tez na jednej wyplacie

, a G. zarabia tylko 1.500 zł, choc wczesniej zarabiał "nawet" 2.500 zł :-(ah te kedyty, ale co robic, takie jest zycieOj mam kredyt i to nie jeden :-zawstydzona/y:, co prawda nie mieszkaniowy, ale kilka innych mniejszych plus raty
, a G. zarabia tylko 1.500 zł, choc wczesniej zarabiał "nawet" 2.500 zł :-(
ah te kedyty, ale co robic, takie jest zycie
Chyba muszę zaciążyc przez wpadkę, bo inaczej będę rozmyślac do 40stki![]()
Tak to już jest że jak człowiek się zastanowi to mu wyjdzie że nawet na jedno go nie stać ale jak zaliczy wpadkę to i dwoje jakoś wychowa ;-)
racjaChyba muszę zaciążyc przez wpadkę, bo inaczej będę rozmyślac do 40stki![]()