Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
fajnie macie :-( ale za to ja jutro jade nad morze z moim M, co prawda tylko na 2 dni ale jednak. moze jak wrócę to zastanie mnie niespodzianka dostepu 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zelazko raczej sie u nas kurzy

jak mawia nasz łobuz? dwu czy trójkołową? Podpytuje bo Hania ma obiecana hujanoge od babci jak przylecimy i zupelnie nie wiem jakiej szukac
Druga babcia została naciagnieta na wolelek czyli rowerek, ale z tym nie powinno byc problemu
My wlasnie planujemy na wrzesien i ciagle nie wiem czy robic je w domu czy w restauracji

A jak spelni sie twoje marzenie o pensjonacie to daj znac, my tu chetne pewnie wszystkie;-)
nie ma to jak browarek wieczorem
i do domku bo tak grzało ze z dziecmi lepiej sie schowac
i wstala dzis o 7.30 wiec dosyc przyzwoicie

ale dam rade
Zuzia juz teraz wstaje tylko raz i to najwczesniej o 5

Oj też bym sie ice coffe napi la, ale synek zrobił mi już normalną, trudno jutro sobie zrobię.
jak bedziesz gdzi s w poblizu to zapraszam
Marzy mi sie zeby mieć swoj pensjonat,a le to pewnie za jakiś czas sie uda zrealizowac, teraz póki co pracuję nad morzem w domu goscinnym
Mam to samo, chyba ze jest to cos czego bez prasowania nie da sie zalożyc, to wtedy przed ubraniem przelece szybko zelazkiem. robie po 2 3 prania dziennie jakbym miała to wszystko prasowac to chyba bym musiala z pracy zrezygnowac.
U nas w końcu dzis słoneczko, hurraaaaaaaaa
Aniu dzieki, chyba Twoje dmuchanie pomogło![]()
Dobry wieczór.
O, dziewczyny litości nie macie-ja tu nie mam czasu,a forum w końcu odżyło ;-) My już po chrzcinach-było super, Maksiu grzeczny i nawet pogoda nie była całkiem do bani. Goście w końcu pojechali ;-), a miałam ich dzisiaj 14 osób w dwóch pokojach
Jutro cały dzień się pakuję i jadę do rodziców na cały miesiąc :-)
I muszę wam powiedzieć, że mój Oluś przeszedł dzisiaj pierwszy test "dorosłości"-sam pojechał do dziadków do Kielc, bo my dojeżdżamy we wtorek. Kurczę, juz zapomniałam, jak to jest z jednym dzieckiem-jakoś tak za dużo czasu mam![]()
Anoli my kupilismy 3 kolowa,ale dwa koleczka sa z tylu,bo przymierzalismy sie do dwoch z przodu,ale w rezultacie lepiej wypadla z dwoma kolkami z tylu

od jutra ma być ładnie i tej wersji się trzymam a dzisiaj jeszcze przymkne oko na wszystko;-)