reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczynki

U nas słoneczko , zresztą tak jak i u was :-D, podobno tylko do soboty :wściekła/y:, a my chcieliśmy w sobotę wyprawiać męża urodziny, a ma padać :zawstydzona/y:

Mati zatrzyna wołać siusiu, jak lata w samych majtkach to woła, ale jak tylko założę mu pieluszkę to sika w nią :wściekła/y:cwaniak

Kurde zjadłabym cos słodkiego , ale o tej godzinie :szok:

Czesc Dziewczynki!
W koncu dzis doczekalismy sie internetu, wiec wreszcie mam kontakt ze swiatem:-D Obiecuje teraz czesciej do Was zagladac:tak:
I u nas dzis w koncu slonko, wiec pol dnia spedzilismy na podworko. Ale podobno od piatku znowu deszcze, wiec za dlugo nie nacieszymy sie ta piekna pogoda:-(

Myszqo pysznosci:tak: Ja tez lubie gotowac, ale niestety na takie cuda po prostu nie mam czasu.

Reniu zdrowka dla Vicunii. Oby to nie bylo nic powaznego:tak:

Widze, ze z mowieniem, a raczej nie mowieniem naszych pociech zostalysmy z vive same na placu boju. No coz... w koncu i my sie doczekamy:tak:

Dziewczynki mam takie pytanie do mam, ktore karmily piersia. Kiedy dostalyscie pierwsza @ po porodzie? Bo ja nadal nie dostalam i troszke zaczynam sie martwic:-( Nadal karmie mala, ale juz malutko, 2-3 razy w ciagu doby i powoli zabieram sie do odstawienia Zuzki od cyca:tak:

Agaciu a sprobuj sciagnac mu pampersa i nie zakladac w ciagu dnia w ogole. Ja czekalam z Fifim i czekalam, bo wszyscy mi mowili, ze jak bedzie gotowy sam bedzie wolal. Az w koncu stwierdzilam, ze bede tak czekac i czekac chyba do 18-tki. Przez kilka dni lal gdzie popadnie, ja go sadzalam co chwile,a on i tak za moment zlal sie na podloge. Ale po kilku dniach zakumal o co chodzi i sikanie mu sie spodobalo. Teraz nawet nie wola, sam idzie do toalety, sciaga spodenki i siusia. Tylko z kupka mamy problem. Nie poddawaj sie po kilku niepowodzeniach, ja gdybym wczesniej sie zaparla Fifi o wiele wczesniej oduczylby sie pampa:tak:

Witam my już w domku, niestety Victorka ma zapalenie lewego uszka i teraz będzie brać przez 10 dni antybiotyk, jest strasznie marudna a ja do 9 wieczorem sama w domku buuu

Asiulko ja dostałam pierwszą @ ok 3 miesiące po całkowitym odstawieniu od piersi
Reniu zdrówka dla Viki, współczuję Wam szczerze, bo ból ucha tak jak zęba jak dla mnie jednym z najbardziej uciążliwych i bolesnych dolegliwości :-(oby antybiotyk jak najszybciej przyniósł malutkiej ulgę i przegonił zapalenie
Zapominajko zobaczyłam piątkową pogodę i usmiech od razu zszedł mi z twarzy:wściekła/y:oby się nie sprawdziło:no::-(
Agaciu nie poddawaj się, im dłużej wytrzymasz tą sytuację z siusianiem tym szybciej będą efekty,trzymam mocno kciuki

Witajcie, my dzisiaj również korzystaliśmy ze słoneczka....Jula już w ciągu dnia przestaje sypiać....chyba powoli szykuje sie do przedszkola:-D:-D

Agacia nie zakładaj mu pampka a zobaczysz jak szybko zaczai....

Asiulkaa witaj w wirtulnym swiecie..

Renia zdróweczka dla małej!!

reklama
Witamy w sumie jak u Was to nocna pora...

u nas ciagle pada i pada...i mimo mojej radosci to duchota straszna , zero powietrza, jutro wilgotnosc ma byc mniejsza wiec mam nadzieje bedzie lepiej.... zrobilysmy z mama pranie dzisiaj i nic nie chce schnac....porozwieszane mamy na wieszakach po calym domu....:baffled:

W ogole smiac mi sie chcialo,bo jest caly czas 20-24 stopni,a mi po tych wcvzesniejszych upalach bylo normalnie zimno:p ahhaahaha

Asiulkaaa ciesze sie ogromnie,ze wrocilas do nas na dobre mam nadzieje:) no i tak jak Tygrysek nie wierze,ze mala ma juz 8 miesiecy....szok.....:rofl2::tak:

Reniu zdrowka dla Viky oby antybiotyk zaczal szybciutko dzialac....

Mamuski i cieszcie sie sloneczkiem poki jest, a nie juz narzekacie,ze od soboty ma go nie byc.......OPALAC SIE, SPACEROWAC:)

MAM NADZIEJE,ZE SLODKO SPICIE:) do juterka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry