Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania ja tam fałdek nie widziałam i wyglądasz super.Dziewczyny nadal wychodzi na to,że ja z tych tutaj dyskutujących to ważę najwięcej.Więc Wy nie narzekajcie;-)
Bliźniaczku a ja Twoje nogi widziałam i wcale nie są krzywe.Kobitko Ty to chyba krzywych nóg nie widziałaś;-) Dobrze jest także spódniczki jak najbardziej wskazaneKoniecznie turkusowe tak???;-)
No to Ci powiem, że chyba Ci się waga popsuła, bo ja też mam 160 a obecnie ważę 59 kilo i wyglądam duuuuużo gorzej niż Ty-no chyba, że masz te kilogramy w biuście, bo ja odkąd się odchudzam, to marne 70 B lub C noszę
A co do mojego odchudzania, to sobie trochę odpuściłam u rodziców, ale mam w planach znowu przejść na ścisłą dietę we wrześniu ;-)
, a cycki to też pierwzde mi przy odchudzaniu zmalały
Udanego wekendowaniaKochane
buziaczki kochane mamuskii udanego weekendowania zyczymy:-):-):-)
Udanej imprezki, nie szalej za bardzo na tym panieńskimWitam weekendowo...ja zostałam się sama...Paweł i Jula pojechali na działkę a ja idę dzisiaj na panieńskie siostry...a jutro rano jak tylko dam radędołączę do moich skarbów
a więc udanych weekendów