KANKIYA
Fanka BB :)
Witam się środowo;-)
Wstałysmy dzisiaj troszkę wcześniej, więc już jestem:-)
Blizniaczku wypoczywaj kochana ile wlezie
Kokusiu jak tam po babaskich zakupach, dziewczynki obkupione?
Reniu strasznie to wszystko wyglądało, na szczęście już po wszystkim
Aniu do 3 razy sztuka
ale pewnie zdasz za drugim razem, trzymam kciuki kochana
Myszqo super, że wszystko ok z ciocią i mamcią
Asiulko a skąd Ty jesteś,że do Wrocka na imprezki jezdzilaś
?w jakim lokalu balowałaś? może umówimy się kiedyś na piwko?:-)
I jak dziewczyny przygotowania do przedszkola?
Ja bylam wczoraj zapytać o nas i nic sie nie zmienilo, dalej czekamy na miejsce a ja szukam juz pracy tylko na 1 zmiane, bo inaczej nie dam rady
Wstałysmy dzisiaj troszkę wcześniej, więc już jestem:-)
Blizniaczku wypoczywaj kochana ile wlezie
Kokusiu jak tam po babaskich zakupach, dziewczynki obkupione?

Reniu strasznie to wszystko wyglądało, na szczęście już po wszystkim
Aniu do 3 razy sztuka
ale pewnie zdasz za drugim razem, trzymam kciuki kochanaMyszqo super, że wszystko ok z ciocią i mamcią
Asiulko a skąd Ty jesteś,że do Wrocka na imprezki jezdzilaś
?w jakim lokalu balowałaś? może umówimy się kiedyś na piwko?:-)I jak dziewczyny przygotowania do przedszkola?
Ja bylam wczoraj zapytać o nas i nic sie nie zmienilo, dalej czekamy na miejsce a ja szukam juz pracy tylko na 1 zmiane, bo inaczej nie dam rady

Jak po 19:00 kładę sie nakarmić Oliwię to nie raz zasypiam razem z nią...Do tego ona od początku była taka,że nie umiała pobyć sama,a teraz to szczerze mówiąc wole zrobić wszystko z nią na rękach niż ją zostawić i słuchać jak się drze.Dobrze,ze Fabciu idzie do przedszkola to będzie miał co robić,bo ja tak naprawdę nie mam za duzo czasu tylko dla niego...
Ale póki co nie jest to jakiś straszny problem.W dzień Oliwia śpi różnie.Potrafi spać 3 razy po godzinę,albo ten jeden raz ze dwie godzinki,a potrafi też spać godzinę przez cały dzień.
W dzien u Was tez nienajgorzej ze spaniem. Zuzia spi zazwyczaj 3-4h, ale bywa ze spi 2h, a czasem 5h, takze na spanie mojej pociechy narzekac nie moge.