reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana, sto latek

Tygrysku, super, że weselicho udane.

Aniu, dobrze, ze dzieciaczki czują się lepiej. A czasu do chrzcin rzeczywiście coraz mniej, powodzenia w poszukiwaniach.

Kankiya, fajnie taki rodzinny wypad sobie zrobic.

A ja w pracy, do tego posta przymierzam sie już 4 raz, masakra jakaś, nie mam nawet czasu na kawkę
unhappy.gif

Szafa już prawie skończona, fajna wielka
yes2.gif

reklama
Madzienko my właśnie wczoraj zaopatrzyłysmy się w piżamki z kotkiem i właśnie w tą kamizelkę brązowa w kropeczki. Na chłopców też były. Nie wiem czemu jak kupuje tam piżamy to mają zawyżona numerację i 98 jest w sam raz (chociaż nosi 104) a tą kamiezelke to musiałam kupić aż na 116 bo inne były za małe. Cena 37.99 (kamizelka plus koszulka z długim rękawem)
Aniu masz dwójkę małych dzieci to wiadomo że więcej czasu pochłaniają. Powodzenia w szukaniu lokalu.

KANUS KOCHANA 100 LATEK, SZCZĘŚCIA, ZDRÓWKA I MEGA USMIECHU NA BUZCE NA CAŁE ŻYCIE:-)

Aniusia to była szybka decyzja, pakowanie i wyjazd zaraz po obiadku, nastepnym razem jak będę w pobliżu od razu wpraszam się na kawkę:-D kurcze fajnie tak spontanicznie to wyszło jak kiedyś... może nam się uda posklejać "Nasz pęknięty Dzban":zawstydzona/y:

a zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y: Hejo;-)

Zanplo to mamy taką samą....i tez 116 ja kupilam bez miary ale jak zobaczyłam jak mała jest różnica miedzy 110 a 116 to wzięłam większą...:tak:bedzie na dłużej:-D

Tygrysku jak dla mnie to kamizelki(38zl) super, kurtki tez fajne(59zl)
my kupilismy taka, w komplecie z bluzeczką w kropeczki

kamizelka.jpg

Ania powodzenia w przygotowaniach.....jakbyś mieszkała bliżej to pomogłabym:-D bo uwielbiam takie rzeczy....

Moja księżniczka dzisiaj nie spała w przedszkolu ale leżała...i gadała cały czas ze swoją koleżanką Polą...wychowawczyni mówiła że były boskie w tym plotkowaniu:-D:-D:-Di miały niezły ubaw z nich....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry