reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madziu zdrówka dla Juleczki, chcąc nie chcąc będziesz z nami na zwolnionku:-p
Tygrysku zdrówka dla Fifiego

Kankija a jak zachowywała ci sie skora w pierwszych dniach kuracji>?? i kiedy widzialas poprawe???

ps gratulacje w sprawie przedszkola:)
powiem Ci,że strasznie szczypie na początku , jak za długo przytrzymasz to moga pojawić się zaczerwienienia a skóra jak schodzi to prawie nie widać, no i wszelkie plamki i piegi bledną jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki:tak: z tego co wyczytałam na necie Glyco jest silniejszy,bo Bioderma ma rozcienczony kwas i mimo,że 15% to jest slabszy od Glyco

przypomnialo mi sie jeszcze jedno
zawsze mam z tym problem ;/ wiem ze chyba kankija poruszala ten problem. jak z tymi butami zimowymi robicie?? o ile cm wieksze kupujecie????
wczoraj bylam w sklepie i juz prawie osiwialam patrzylam na takie 1 cm wieksze ale nie wiem czy starcza na zime?? to samo mialam w tamtym roku i w koncu nie pamietam jakie kupilamn;/
taaa poruszałam temat i prawie wszyscy mnie zlali:zawstydzona/y:ja kupiłam Biance dwa rozmiary większe albo poltora jak mogę tak powiedziec, bo 24 ma na styk a kupilam jej 26

Byłam wczoraj na koncercie Chóru Aleksandrowa- rewelacja, przepięknie grali, spiewali a przede wszytskim tańczyli, wszystko profesjonalnie wykonane.
super, zawsze to jakaś odskocznia od codzienności:)
Kakiya a po jakim czasie stosowania zauwazylas pierwsze efekty?:-p
już na drugi dzień skóra była megagładka jak dupka niemowlaka no i pory jakby się pozamykały, naprawdę polecam, ale ostroznie dziewczyny to jest kwas:-(

czesc dziewuchy :)
u nas wszystko ok ....Alex póki co zdrowy i ładnie chodzi do przedszkola...
Aniu gratuluje decyzji i życzę owocnych poszukiwań :)
dla wszystkich chorowitków zdróweczka życze :)

Wive zaczęłaś na nowo stosować dietę? Jakie efekty ?
a ja jestem tłusta jak świnia...tak strasznie zle sie z soba czuję...;/
Kinkiyka Ty pisałaś,że ćwiczysz...jakie cwiczenia wykonujesz?
tak Pyciolku , wczesniej sama sobie wymyslałam cwiczenia na zmianę z joggingiem a teraz rolki albo cwiczenia z Cindy Crawford, które sciągnełam kiedys z netu lub "Pump it up z DIANE BERRY"świetne , skoczne, odstresowujące- polecam. Ps. nie zauwałyłam żebyś była tłusta jak świnia:no:

Ostatnia edycja:
reklama
oj jestem jestem...a przynajmniej sie tak czuje a to juz zle....:-(

A stosujesz jakas diete czy bazujesz tylko na cwiczeniach?
Cwiczysz regularnie i ile czasu dziennie?
kochana nie jem po 18 i najadam się w 80 procentach(oczywiście nie zawsze mi to wychodzi:zawstydzona/y:)trzymajac się tych zasad jakoś jestem w stanie utrzymać wagę a i ciwczę 2-3 razy w tyg ok 45-60 min

ile płacisz za ten Glyco?
ja juz Go kupilam kiedys jaies 2 lata temu....chyba juz za pono na jego stosowanie ???:-D
zerknij na date, one mają dosyc dluga;-) ja kupuje w allegrowych aptekach po ok 27zł - jeden peeling starcza na dwa sezony kuracji

Hej

Kankiyja, tygrysku ja kupiłam buciki zimowe o nr większe.

Vive nie martw się na pewno znajdziesz prace taka która cię usatysfakcjonuje, Anoli takie sprzatanko to tez fajne, ja lubie sprzatać u kogoś, ale nie u siebie :-D

Ja miałam dzisiaj jechac na fitness w basenie ale niestety nie wyszło ... ehhhh szkoda gadania.
Pyciolku ja tez jestem tłusta, niestety przybyło mnie znowu i zaczynam mieć doła.

Jutro znowu do dentysty idę :zawstydzona/y:

Dziękuję za odp z kwasami ... sama nie wiem które zastosować.

Agaciu ja ja bym wazyla tyle co ty to bym sie cieszyla;;;;:zawstydzona/y:
ale rozumiem cie o co ci chodzi :)
Kinkiya mam na opakowaniu marzec 2014...:szok: a kupilam 2 lata temu,długo co???:szok:
on juz zostal otwarty,czy ma to jakies znaczenie?

taaaa następna tłusta się odezwała:-D
Pyciolu chyba możesz stosować, spróbuj troszkę nałożyć i zobacz na reakcje;-)
Aniu i Anoli współczuję nieprzespanych nocek, sama z Bianką miałam to samo a Wy macie to razy 2:szok: do tej pory nie prześpi całej nocy i też czekam na 3 latka:-D

Ostatnia edycja:
czesc dziewuchy :)
u nas wszystko ok ....Alex póki co zdrowy i ładnie chodzi do przedszkola...
Aniu gratuluje decyzji i życzę owocnych poszukiwań :)
dla wszystkich chorowitków zdróweczka życze :)

Wive zaczęłaś na nowo stosować dietę? Jakie efekty ?
a ja jestem tłusta jak świnia...tak strasznie zle sie z soba czuję...;/
Kinkiyka Ty pisałaś,że ćwiczysz...jakie cwiczenia wykonujesz?

pyciolku-wciąż się przymierzam do diety, ale jak tu zacząc jak w szafce krówki do mnie krzyczą "zjedz mnie!!!!" Ale nadal nie przytyłam od tamtej diety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry