reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-D:-D do mnie tak wołają kinderczekoladki Bianki:zawstydzona/y:i żelki...

Do mnie tak krzyczy cała szuflada ze słodyczami:-D:-D:-D

Ale tak serio...poniewaz jestem leniwa cwiczenia nie wchodza w gre, a ze schudnac bardzo chcialam poprostu przestalam jesc kolacje. Zjadam tylko 2 posiłki sniadanie i obiad, pije duzo wody, zero przekasek...no moze czasem wafla ryzowego. Efekty takie ze mam 5 kilo mniej i jeszcze 6 bym chciala zrzucic. Zobaczymy jak mi pojdzie, ale najbardziej ucieszylam sie z tego ze wrociłam z pl z taka sama waga jak wyjechalam:-D:-D:-DAle bylo ciezko :-D to byla próba mojej silnej woli:-D

Powodzenia Wam zycze i silnej woli kobietki:-)

reklama
Do mnie tak krzyczy cała szuflada ze słodyczami:-D:-D:-D

Ale tak serio...poniewaz jestem leniwa cwiczenia nie wchodza w gre, a ze schudnac bardzo chcialam poprostu przestalam jesc kolacje. Zjadam tylko 2 posiłki sniadanie i obiad, pije duzo wody, zero przekasek...no moze czasem wafla ryzowego. Efekty takie ze mam 5 kilo mniej i jeszcze 6 bym chciala zrzucic. Zobaczymy jak mi pojdzie, ale najbardziej ucieszylam sie z tego ze wrociłam z pl z taka sama waga jak wyjechalam:-D:-D:-DAle bylo ciezko :-D to byla próba mojej silnej woli:-D

Powodzenia Wam zycze i silnej woli kobietki:-)

No i u mnie jest z tym meeeega problem, bo ja nie jem obiadu a za to kolacje około 20 .... no i to mnie gubi :wściekła/y:

No i u mnie jest z tym meeeega problem, bo ja nie jem obiadu a za to kolacje około 20 .... no i to mnie gubi :wściekła/y:
Agaciu a jakbyś w porze obiadowej zmawiała sobie jakąś zupkę itp? Albo zabieraj cos z domu pozywnego, aby najadac sie najwiecej w porze obiadowej a po powrocie tylko jakas przekaska albo owoc?

ja kiedyś nie jadałam prawie cale dnie od rana do wieczora tylko jablko itp a po powrocie do domu o 21-22 niby próbowałam obiad z garnka:-( a wychodzilo na to,że nie nakładając na talerz jeszcze więcej zjadałam i to o tej godzinie:zawstydzona/y: w kilka miesięcy przytyłam prawie 10 kg:szok::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Agaciu a jakbyś w porze obiadowej zmawiała sobie jakąś zupkę itp? Albo zabieraj cos z domu pozywnego, aby najadac sie najwiecej w porze obiadowej a po powrocie tylko jakas przekaska albo owoc?

ja kiedyś nie jadałam prawie cale dnie od rana do wieczora tylko jablko itp a po powrocie do domu o 21-22 niby próbowałam obiad z garnka:-( a wychodzilo na to,że nie nakładając na talerz jeszcze więcej zjadałam i to o tej godzinie:zawstydzona/y: w kilka miesięcy przytyłam prawie 10 kg:szok::zawstydzona/y:
No masz w zupełności rację ... tylko mi kolacja najbardziej smakuje. Ale spróbuje twojej rady :tak:

powodzenia Agaciu;-),
czasami ciężko nie chrupnąć czegoś wieczorem ,ale to jest najgorsze co może byc i sama wiem, że jak odpuszczę i zaczynam podjadać to waga od razu rosnie:-(

mykam spać, opiłam się fervexem , bo coś mnie zaczeło brać i chyba senna się zrobiłam, spokojnej nocki babeczki

reklama
czesc babeczki:)

Vive kochana mocno trzymam kciuki za to cos tajemnieczego hahah:)
Madziula nalezy ci sie relaks po 3 dniach w pracy hahah a tak powaznie to zdrowka dla Julci!!!:)
Kankija no wlasnie chyba jak skoncze te moje kwasy to sobie zakupie te co ty używasz;)
Pyciolku jak masz otwarta tubkę od 2 lat to ja bym chyba nie ryzykowala nakladac na buzke. termin waznosci po otwarciu jest juz zupelnie inny przewaznie trzeba opróżnić opakowanie w ciagu 6-9 miesiacy ...a to sa kwasy wiec nie wiem najlepiej spytaj sie w aptece.
Agacia mobilizacji zycze:) ja juz nawet na wage nie wchodze ......

buty Fifkowi kupilam jednak o rozmiar wieksze , najwyzej bedziemy dokupowac:) patrzylam tez dla siebie na buciki ale jakos nic nie ma.............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry