tygrysek82
Fanka BB :)
wiem ze zaczelam dzis bardzo smutno ale chce skonczyc pozytywnie i optymistycznie
Kacper utonął w szambie, cudem przywrócili go do życia
Kacper utonął w szambie, cudem przywrócili go do życia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.
zdecydowanie lepiej przypilnuj damskiej czesci personelu w szpitalu

Praca nie zajac nie ucieknie;-).
.
.
.
.
zwariuje przez ten remont
Wkurzam sie bo nie wiedzialam ze instalacja elektryczna to takie duze pieniadze
i trzeba placic za jakies kable wrr
.
co to dzisiaj "dupka" na obiad??Moj m zaraz wraca z pracy wiec musze sie z dupka ruszyc do kuchni a tak mi sie nie chce.

co to dzisiaj "dupka" na obiad??![]()
a co do cen instalacji elektrycznej to na własnej skórze sie o tym przekonałam przy ostaniej wymianie po tym jak nam wszystko padło,więc współczuję- ceny z kosmosu...
Tygrys ja juz nie wchodzę w twoje linki;-) zartuję
my już spowrotem, Bianka wyganiała się i nawet nie było tłoczno o tej godzinie![]()

Cześć laseczki.
Fajnie się Was czyta w ten ponury dzień... Aha-na linki też nie weszłam, żeby się nie dobijać (chociaz ten drugi to chyba nie jest dołujący, sądząc po reakcjach :-))
Ja dzisiaj zaliczyłam RTG zatok, wizytę u internisty i wizytę u laryngologa-dawno już nie odwiedzałam tylu lekarzy. I okazało się, ze mam przewlekłe zapalenie zatoki i powinnam chodzić na naświetlania-tylko tak się zastanawiam, kto mi wtedy popilnuje dzieci i wychodzi mi, że moje zatoki będą musiały sobie odpuścić te naświetlania :-(

My poczekamy z tym na przedszkole,więc pewnie za rok.Tym razem jeszcze babciowo,dziadkowo;-)
Kretynka jedna.Mam nadzieje,ze Ty się wyleczysz i będziesz miała spokój.

Madzienka Ach gdyby to był pierwszy wyjazd...;-) Mariusz spędził już pół roku w Anglii,dwa miesiące w Niemczech,pięć miesięcy w Tunezji...Teraz pojechał na 3 dniAle ja nie cierpię być sam...
A spotkanie z Agą polecam;-) Cudna osóbka,więc warto
![]()

:-
Prosba do Madzi i Edzikobitki napiszcie mi kochane co sadzicie o tym kremiku ok ? gdyz juz nie wiem co ma pisac w recenzjach
moze byc na privato was zacytuje nawet hahah
Przeżyjesz jakoś.
Fajnie by było się spotkac, do Koszalina mam 70 km, a może planujesz sie wybrac do kołobrzegu w jakiś dzień to wtedy mogłybyśmy się na jakąs kawkę gdzieś spotkac
Paskudnie się dziś czuję. Mężuś na 3 dni wyjechał, a ja zostałam sama chora, z przeziębionym dziecięciem i psem...
Ech