reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobry wieczór :-)

Kankiya-ja na szczęście mam super sąsiadkę, która ma córcie kilka miesięcy młodszą od Olka. I ona nigdy nie odmówiła mi pomocy, nawet teraz się zadeklarowała posiedzieć z chłopakami. Tylko po pierwsze nie chcę nadużywać jej pomocy, a po drugie nie wiadomo, czy któreś z dzieci nie zachoruje i wtedy nie będą mogły ze sobą przebywać :-(

Myszqo-ja polecam grzane piwo z jajkiem i cukrem-robisz kkogel-mogel i wlewasz do tego mocno podgrzane piwo. I radzę od razu wskoczyć do łóżeczka, bo mikstura wyciska siódme poty, ale na szczęście jest pyszniutka :-D Zdrówka.
VIVE super, że masz taka kobitkę pod nosem:tak:może akurat dzieciaczki będą zdrowe i uda ci się pójść na to naświetlanie, teściowa na to chodziła i od razu odczuła poprawę, może warto zamiast sie męczyć i wydawać kasę na kolejne lekarstwa..
a co do kogla-mogla i piwa na samą myśl mnie mdli:no: też gdzies słyszałam,że to skuteczne, ale po wypiciu pewnie wylądowałabym w toalecie,bo zpach surowego jaja nie mdli:-D

reklama
Kankiya ja tutaj jestem,ale jako duch:-p
wiedziałam:-):-)

Witam wieczorkiem;
u nas nadal choróbsko. Igorek posiedzi 3 tydzień w domu... Masakra ;/
zdrówka kochani dla Was, jejku już trzeci tydzień się męczycie ??

ja tak z innej beczki, bo muszę iść do salonu Plusgsm przedłużyć umowę i nie wiem jaki telefon wybrać:confused: teraz wszystkie są dotykowe a ja jakoś nie jestem do tego przekonana, jakie macie telefony kobitki, które mogłybyście mi polecić?

A jaki masz model Zapominajko jeśli moge wiedzieć:-)? i jak długo Ci trzyma bateria? a co do połączeń to słyszałam właśnie,że same się łączą w celu pobrania aktualnień, więc od razu po zakupie blokada jak najbardziej wskazana;-)

wiatm niedzielnie, my już po kościółku, rosołku i zaraz się zabieram za drugie danie a tatuś dalej śpi, może na drugie danie wstanie:-D

ja tylko na chwilkę...

ja już spakowana...żegnam się na 4-5dni, będę Was podczytywała jak dam radę na telefonie ale nie wiem jak z odpisywaniem....nie wiem jak tam będzie z netem..:oo:

reklama
hej

Kankiya ja mam dotykowy sony ericsson x-peria mini pro:tak: troszku maly byl dla mnie na poczatku, ale z czasem sie przyzwyczailam,ale szczerze bateria to trzyma krotko 3-4 dni:crazy:.

Zapominajko a robilas morfologie Igorkowi moze ma słaba i dlatego nie mozecie sie wyleczyc. Tak czy inaczej zdrówka zycze:-).

Madzienko baw sie dobrze o ile to mozliwe na szkoleniu;-) i wracaj predko:-).

Jednak wyczułam Hanie brało ja jakies choróbsko, znaczy ciagle jakby sie cos wykluwalo ale walczymy zeby sie nie rozwinelo. Czyli witaminy, herbatki, mleko z miodem i masc rozgrzewajaca:-p. Narazie kicha jak najęta:-D i troszku mokro ma pod noskiem, ale to jeszcze nie katar wiec licze ze pokonamy chorobe. Trzymajcie kciuki:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry