reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc mamusie..my nadal wagarujemy bo Alexior jeszcze kasła ...Teraz położyłam Alexa spać i sama chyba zrobię sobie kawusie...chyba,że zamiast do kuchni dojdę do sypialni :) hahha tak jakoś senno mi :)

A teraz z innej beczki dziewczyny...
Z jakiej firmy kurierskiej korzystacie? Jaka jest najtańsza ?

reklama
Witam i ja:)

dzięki laseczki za wszystkie odpowiedzi w sprawie telefonów - kocham Was za to:-) chociaż dalej nie wiem, który wybrać:-D, pewnie cena w salonie Plusa zadecyduje o wyborze:zawstydzona/y:

Pyciolku ja korzystam tylko z Poczty, bo firmy kurierskie położone mamy za krańcach Wrocławia i nie chce mi się tam z Bianką tłuc się tramwajami
Kanuś w końcu wymarzone m , super -Mari będzie miałą swój pokoik to może zabierzecie się za Georga:-D:rofl2:
Arletes gratulki, duzo zdrówka dla was
Bliżniaczku, Pyciolku, Zapominajko zdrówka dla maluszków i reszty chorowitków ,których pominełam

Arlets moje gratulacje, sliczny chlopczyk:tak: I rzeczwyiscie wagowo taki akurat;-) Jak bedzie mial na imie? No i jak cesarka? Najwazniejsze, ze masz to juz za soba i oboje macie sie dobrze.

ma na imię MIlan a co do cesarki no cóz - ehhh czułam,że to nie dla mnie i jednak po sn duzo szybciej się do siebie dochodzi i ogólnie takiego bólu nie miałam jak po cc (oprócz tych ostatnich 2 min. przy porodzie sn)
ale dla dziecka to faktycznie komfort - no i mój gin. skwitował że dobrze,że była bo młody był podwójnie owinięty pepownią
no ale dzisiaj juz w miarę normalnie sie poruszam więc jest nieźle :)
była u nas połozna i moze uda mi sie normalnie karmić a nie odciągac pokarm
dziekuję za zyczenia i gratulacje..... boszzz jak ja się cieszę - mówie Wam (się wyjatkowo na niego naczekałam)
teraz tylko dziewczynka by nam się przydała do kompletu bo czuję się lekko osaczona sisiakami

Arlets śliczny synuś. Gratuluję i życzę wam dużo zdrówka i radości.

U nas już niby ok i zastanawiam się, czy młodego puścić do przedszkola.

Anoli pamiętam o tobie!!!!

Rada miejska zrobiła nam psikutas z przedszkolami i się rodzice przedszkolaków mobilizują, żeby na najbliższej radzie im trochę poprzeszkadzać.

Blizniaku gratuluje decyzji. Ja też już od dawna w bazie, ale na razie nikogo nie znaleźli, kto by mojego szpiku potrzebował.

Byłam dzisiaj na takim fajnym zabiegu http://www.spazrybkami.pl/

I
sie zakochałam. Nigdy nie miałam tak rewelcyjnej skóry!!!!!!!! Jeśli będziecie miały okazję, to polecam!!!!

Witam:)

My zaraz uciekamy na spacerek chyba, o ile Mari goraczka nie wroci, bo wczoraj jak sie przebudzila okolo 21 to z podwyzszona temperaturka....a przed zasnieciem miala juz 38,5.... mysle,ze nas troszke owialo wczoraj,bo straszne wiatrzysko jest, cieplutkie, ale jednak wieje....

Kankiya zarty sie Ciebie kochana trzymaja....nie powiem:P hahahahah :laugh2::szok: zadnego Georga na razie nie bedzie;p hahhah

Zapominajko mi by tez sie jakies zabiegi "upiekszajace" przydaly....tutaj jest tak strasznie chlorowana woda, ze skora, paznokcie, wlosy i w ogole wszystko prezentuje sie strasznie:(

ok zmiatam troszke ogarnac:) i postaram sie zajrzec jak jeszcze nie zasniecie pozniej:p

Witam wieczorowo

Zapominajko spoko...cierpliwa jestem...do czasu...hahah nie no żartuje oczywiscie:-D.

Arlets gratulacje synek slicznutki:-).

Blizniaki szacunek...jak wroce do pl tez o tym pomysle:tak:.

Kana spokojnie my wyjezdzalismy z dwiema duzymi torbami, a wracac bedziemy vanem...wlasnie musze zaczac szukac jakies sensownej oferty:-p. Pomalutku i dorobicie sie wszystkiego:-).

Pyciolek nie pomoge, ale firma ktora odbiera od nas paczki w pl korzysta z DPD

Aniu my tez dzis wczesnie na nogach , a najbardziej przeraza mnie niedziela...bedzie dluuuuga jak przesuniemy zegarki:-p

Witam ze swiata zapchanych nosow wrrrrrrrrrrrrrr:confused2:
Fifi wieczorem poszedl zdrowy spac a obudzil sie z przytkanym nochalem ech zostal w domu zobaczymy podogladam go dzis....
na dworze leje , mokro brzydko bleeeeeeeeeeeeeee a mialm dzis isc na dermokonsultacje i dupa :-(

Kanus chyba jeszcze nie pisalam ze sie ciesze ze wreszcie uklada sie po waszej mysli??? :) i czekam na obiecane fotki :)
Pyciolkowi przypominam hahah ty juz wiesz o czym haha
Arlets gratulacje:)
Madziu jak tam na szkoleniu????
Anoli a kiedy chcecie wracac do PL??:)

ide po kawe:)

Witam i ja
cos ostanio wstać nie mogę, 8 rano wydaje mi się jakby była 6

Tygrysku zdrówka dla Fifiego

VIVE CZEKAMY NA UJAWNIENIE SEKRETU, TO CHYBA MIAŁO BYĆ DZISIAJ O ILE SIĘ NIE MYLĘ:-):-):-)

kurcze cos mi przycisk A się zacina na klawiaturze i ciągle musze poprawiać:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane :)

My chyba sobie posiedzimy w domku jednak do konca tygodnia :)
Alex juz wprawdzie mało co kasła ale może sobie posiedzimy w domku...fajnie tak pospać sobie z moja małą myszka w jednym wyrku :)... brakowało mi tych chwil :)

chyba czas na kawkę....

wive czekamy na newsy :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry