reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja

Bianka odprowadzona do przedszkola:zawstydzona/y: zabawiła się autkami i powiedziełam jej ,że idę na dół do Pani podpisać dokumenty a ona "i pózniej po mnie przyjdziesz jak sie pobawię:-)" i wyszłam. Wszystko ok tylko jestem wsciekła ,bo dali ją do grupy
5-latkow ( o czym wczesniej nie było mowy), dzieciaki takie jakies wielkie no i zabawek mało a Bianka na to najwięcej liczyła:-(.Mam nadzieję,że szybko ją przeniosą i nie zrazi sie do przedszkola przez brak zabawek.Podpisjąc pózniej umowę zapytam o co kaman:confused:

co do @ ja mam za tydzień i jak u Ciebie Aniu włącza mi się ssanie tydzień wczesniej:-(

reklama
Nic sie kijek nie przejmuj,poradzi sobie...a jesli bedzie miala sie zle to po tygodniu bedzie ok...Alex tez miał opory na poczatku :)
Teraz nie był w przedszkolu 1,5 tygodnia i dzisiaj chetnie pobiegl,....tymbardziej,że uslyszal ze dzisiaj ma byc rytmika :)

Witam z kawką.
Igorek w przedszkolu, a ja zaraz biegnę załatwiać dyplomy przedszkolaka i na kawkę.

Kankiya faktycznie nie za ciekawie. Może takie miejsce im się zwolniło.

Baby widzicie możliwość podziękowania we wszystkich postach?

Ostatnia edycja:
dziewczyny znoszę jajo..............................:zawstydzona/y: zaraz pójde na pocztę i po mojego łobuza, tak tu pusto bez niej:zawstydzona/y:

ostatnio była u mnie tesciowa i na pożegnanie wziela Bianke na rece a Bianka odbila się od jej brzucha nogami i spadla na panele:-(
na szczescie nic sie nie stalo,wyladowala na brzuchu i mam nadzieje,ze zaparla sie raczkami przy upadku a huk jaki slyszalam to byl od udezenia kolan o podłogę a nie głowki:zawstydzona/y: nie wiem do końca jak spadła , bo siedzialam tylem.. na czole nie miala sladu uderzenia, ale mala mówi ,że upadła na głowkę, mało tego mówi ,że babcia ją rzuciła na podłogę:-D:-D:-D:-( ehhh i teraz podwójnie sie stresuje po tym wydarzeniu..
sorki za moje marudzenie....

Ostatnia edycja:
I ja sie witam tak na chwilke.
Tak mi sie dzisiaj spac chce, ze szok. Pogoda cudna, a ja senna jak nie wiem. Dlatego zmykam z dzieciakami na dworek, moze troche sie obudze:tak:

Kanikya wszystko bedzie dobrze, jesli Bianeczka pierwszego dnia nie plakala to pozniej bedzie tylko lepiej. No i zycze szybkiego przeniesienia do odpowiedniej grupy:tak:

Tak piszecie o @, a ja nadal nie dostalam mimo ze nie karmie juz troszke ponad miesiaca. Dziwnie tak nie miec miesiaczki przez prawie 2 lata...

witam wieczorkiem...

mieliśmy jutro isć do grupy 3-4latków,ale Bianka ma gorączkę i nie wiem co z tego będzie:zawstydzona/y: muszę pochwalić,że córcia mniej przeżyła dzis rozstanie ode mnie, jak przyszłam to zachowywała się jakbym cały czas z nią była i nie była rzucenia się na szyję o czym w duchu marzyłam:-D może dlatego,że przed wyjściem powiedziałam jej ,że ide na dół do pani podpisac dokumenty i cały czas myslała,że jestem w pobliżu:confused:;-)

spokojnej
nocy kobitki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry