reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja

Myszqo gratulki dla siostry
Madziu jak cos znajdę na allegro to podeslę linki

my idziemy dzisiaj osluchac się do pani dr,bo Bianka ma od wczoraj strasznie dusząco-męczący-suchy kaszel a nocka byl masakryczna:zawstydzona/y: Wyobrazcie sobie,że dodzwoniłam się do rejestracji po 1,45min:no: i dzwoniłam non stop z dwoch tel na przemian:wściekła/y:

reklama
Witam sie z kawka

Jakos mnie ostatnio nie było, nie mam weny:-p.

Myszqo gratulacje dla siostry, zwariowala pozytywnie bo super dobrala imie:)

A my za oknem mamy dzis ponuro i siedzimy w domku:sorry2:.

Witam
Ja narazie nie myślałam o prezentach, ale czas najwyższy coś kupować. U nas w tym roku będą jakieś drobne upominki, bo pieniążki uciekają na coś innego.
Jutro pasowanie więc szykuję kamerę, żeby dziadkowie mieli co ogladać. Zaszalałyśmy ze szwagierką i Maja dostała wczoraj 4 sweterki bo gdzieniegdzie zaczynają się wyprzedaże.
U nas słoneczko, ale rano ziiiiimno.
Myszqo super, jesteś juz podwójna ciocią.

Witam mamuski:)
Vive 100 latek kochana i wszystkiego czego tylko zapragniesz życzymy razem z Mariczka:*

Myszko ogromne GRATULACJE dla siostry faktycznie szybciutko jej poszło.....tylko pozazdrościć:)

Co do prezentów na mikołaja i gwiazdkę to: mikołajki mam już załatwione kupiliśmy MAri duża plus owa MInnie oraz taka książeczkę z
Dora i w środku wszystkimi postaciami z tej bajki do zabawy:)
Slodyczy Mari nie może jesc wiec odpadaja... Bylismy jakis czas temu u naszego naturopaty I powiedzial nam ze Mariczka na bardzo osluzowana sledzione I kazal Mari maksymalnie ograniczyc slodkie..
A co do Gwiqzdki to chcemy Mari kipic ten klubik przyjaciol myszki miki :) juz mam upatrzony...
A poza tym jak pisałam ostatnio w chyba niezauwazonym poście mieszkamy już sami i jest super:)
Sciskam Was serdecznie bez buziaczkow bo jestem chora:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie....coś w tym tygodniu nie mogę się zorganizować i na wszystko brakuje mi czasu:zawstydzona/y:

Kanus super że sami mieszkacie....pewnie i humorki co rano lepsze...buziaki dla was i Waszej ślicznotki

Tygrysku do kiedy masz napisac raport bo ja juz powoli pisze ci opinie kremu....:tak:

Vive sto latek!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry