reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kochane humorki lepsze tylko na wszystko od razu, troszkę kaski brakuje... także u nas echo póki co po mieszkanku chula ale mam nadzieje ze z czasem, powolutku się wszystkiego dorobimy:)

Mariczka ma już swój pokoik nie taki jak wymarzylam sobie dla niej, ale na szczęście Mariczkowe oczekiwania spełnił:) Przez pierwsze dwa dni ciagle w nim siedziała hahaha

My tez jacyś spokojniejsi bez stresów :)

Mała rzecz a jak cieszy:)

reklama
hej kochane,,,,

Zapominajko moje dziecko miało pasowanie na przedszkolaczka właśnie wczoraj :)

a u nas po staremu,nic ciekawego sie nie dzieje ....
chciała bym sobie iść na zakupki ale z kasą teraz ciężko...;/
Aluś w przedszkolu a ja zamulam w domku...
i nic mi sie nawet nie chce...

Zapominajko każdy dzieciaczek dostał książeczkę i dyplom. ...Dzieci musiały przechodzić przez mostek,skakać jak kangurki( bo taka mają nazwę ) przechodzić przez tunel i wrzucić marchewkę do miski :) Były tańce a potem skromny poczęstunek dla rodziców i dzieci ( kawka,herbatka i ciasteczka )

witam:)
Madziu juz kampania się skończyła:zawstydzona/y: a zalatania ci zazdroszcze:tak:
Pyciolku glowka do gory kiedys sobie odpijesz mega zakupami:tak: a Ty teraz w domku siedzisz?? nie pracujesz w sklepiku??
Zapominajko my pasowanie na przedszkolaka mielismy we wrzesniu.
Kanus ja zauwazylam twoj wczesniejszy post o wlasnym mieszkanku!!!i nawet odpisalam na niego:-D ale jeszcze raz napisze ze sie bardzo ciesze ze wreszcie powolutku wam sie marzenia spelniaja:tak:

U nas pasowanie było wczoraj i jestem strasznie dumna z mojego dziecka. Śpiewała, tańczyła, pokazywała co trzeba. Na koniec duży misio z Panią dyrektor pasował wszystkich. Dostali prezenty i dyplomy. Misiaczki w roboczych ubrankach które zasponsorował mój mąż, książeczkę, wafelka, soczek i jakąś małą zabawkę.
Dzisiaj pęka mi głowa nie wiem co się dzieje, a w pracy od kilku dni młyn.
Udanego pasowania dla wszystkich którzy jeszcze nie mieli.

Dzien doberek:)

U nas 17 c dzisiaj zapowiadaja i lekki deszczyk ,ale mam nadzieje,ze przy takiej temperaturze w listopadzie zalicze jakis spacerek:)

POZA TYM TAK CZYTAM O TYCH WASZYCH PRZEDSZKOLAKACH I ZAZDROSZCZE STRASZNIE....
mam nadzieje,ze jak nasza sytuacja tutaj zacznie sie jakos "pozytywnie' klarowac to Mariczka tez pojdzie do przedszkola;)
zreszta ona ma tyle energii ,ze na pewno by sie jej ono przydalo....czasem ja juz nie mam sily, a ona dalej jak nakrecona....moze ktoras z Was wie, gdzie te dzieci maja jakis ukryty przycisk "off"? :-p

Pyciolku ja tez bym sobuie tak poszla na jakies zakupki:)))) ale rowniez poki co musze to odlozyc w czasie;)
Tygrysku a widzisz ja nie doczytalam Twoje posta- zwracam honor:p hahahaa
Zapominajko dziekuje;*

reklama
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. U nas będą Dyplomy, poczęstunek i każdy przedszkolak dostanie jeszcze soczek, batonika i lizaka. Już się doczekać nie mogę tej imprezy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry