edee24
Mama Alanka :-)
Straszna tragedia :-
-
-(
https://www.babyboom.pl/forum/pozeg...e_bush-nasza-mamusia-wrzesniowa-2008-a-55014/
https://www.babyboom.pl/forum/pozeg...e_bush-nasza-mamusia-wrzesniowa-2008-a-55014/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I co kupiłas za książkę? Ja ostatnio nie mam co czytać :-(witam z kawąjuz drugą
ja dziś piekę torta masakra zobaczymy co to z tego będzie i efekt uwidocznie na fotografii
A co do zakupów to ja też bym chętnie się udała hahah wczoraj byłam w h&M po rekawiczki dla filipka śniegowe i takie cudeńka dla mnie były achhhhhhhhhhhhhhhale byłam dzielna i omijałam damski jak mogłam
z zamknietymi oczami szłam na dziecięcy;-) ale już w empiku nie wytrzymałam
Madziu pytalas sie kiedys o prezenty jakie planujemy wiec na mikolaja to bedzie to jakis skromny upominek slodycze i jakas ksiazeczka.
Na urodzinki kupujemy kolejny komplet klockow lego duplo bo filip je uwielbia wiec chcemy poszerzyć kolekcje.a co do gwiazdki to myslimy myslimy hahah filip ma ciuchcie drewniana i tez ja bardzo lubi wiec myslimy o zakupie takiej ogromniastej ktora pasowalaby do naszej obecnej .....![]()
Witam wieczorowo
Ooooo i co kupiłaś za książkę. Ostatnio nie mam co czytać :-(
Ja podczytuje ale też z ukrycia.
Agatkas wybaczamy i czekamy na pozytywne wiesci, oby doły już nie pojawiały.
Kana, cieszę sie razem z Wami.
Zapominajko, u nas też już po pasowaniu, dzieci spiewały piosenki, mówiły wierszyki, potem pani pasowała je wielkim ołówkiem. Dostali dyplomy i jakiś soczek, batonik, kredeczki i malowankę, był też poczęstunek, kazdy przyniósł jakis sok lub ciasto czy ciastka i zrobiła sie spora imprezka.
Myszqo, gratulacje dla siostry.
Zanplo, gratulacje dla zdolniachy. Madzia stała grzecznie z dziecmi, ale sama nie śpiewała, ale moze dlatego, że ona zaczela chodzic w pażdzierniku i była raptem kilka dni, wiec chyba nie wszystko umiała.
U nas niestety nieciekawie, Madzia ma ospę, w poniedziałek przy kapieli zauważyłam pierwszą krostę, od razu domyśliłam sie co to za dziadostwo i we wtorek juz nie poszła do przedszkola, najbardziej wysypało ja wczoraj i dzisiaj, masakra po prostu, krosty we włosach, na ciele i nawet w buzi, do tego temperatura po 39,6 stopni, taka bidulka. Mam teraz dylemat czy myc ją czy nie, bo lekarka niby mówiła, zeby nie myc, ale znalazłam sporo sprzecznych opinii i jedni radzą zeby umyć, inni zeby nie moczyc, sama już nie wiem co robic, od wtorku nie kapana, a przy takiej temperaturze jak miała, to była cała mokra, wiec chyba jej niezbyt przyjemnie:-(

ehhhWitam dziewczyny!!
Ja też Was podczytuje z ukrycia ale ostatnio nic mi sie nie chce bo w poniedziałek zmarł mi dziadzio a myślałam że się jeszcze zobaczę z nim w przyszłym roku i jakoś nie mogę się pozbierać, jeszcze babcia co słyszy że dzwonie to strasznie rozpacza, ciocia zabroniła mi dzwonić do niej i się strasznie martwie, życie jest okropne:--(

bylo tak pusto bez niczego wiec poprzyklejałam literki z gorzkiej czekolady na chybił trafił