Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muszę mu robić inhalacje,ale nie wiem jak,bo urządza taką histerię,że nie da się tego opanować
hejjjjjjjjjjj ale dzis mglista i senna pogodaaaaaaaaaaa bleeeeeeeeee
Kankija łap!!!!!!!
dzięki
tydzien przerwy i zaczynamy jakby od nowa, zaraz biorę się za porządki to mi szybciej zleciDzień dobry.
My po maksymalnie ciężkiej nocy...Fabian spał może ze 2 godziny,ciągle płakał...Kaszlał tak,że myślałam,że się udusi:-( W ogóle nie mógł oddychać...W końcu zwymiotował od tego kaszlu...jeszcze do tego wszystkiego dostał rozwolnienia...Taki biedny jest,że aż szkoda patrzeć...Lekarka stwierdziła,że to tylko przeziębienieMuszę mu robić inhalacje,ale nie wiem jak,bo urządza taką histerię,że nie da się tego opanować
![]()
Dzień dobry.
My po maksymalnie ciężkiej nocy...Fabian spał może ze 2 godziny,ciągle płakał...Kaszlał tak,że myślałam,że się udusi:-( W ogóle nie mógł oddychać...W końcu zwymiotował od tego kaszlu...jeszcze do tego wszystkiego dostał rozwolnienia...Taki biedny jest,że aż szkoda patrzeć...Lekarka stwierdziła,że to tylko przeziębienieMuszę mu robić inhalacje,ale nie wiem jak,bo urządza taką histerię,że nie da się tego opanować
![]()

te rudzielce

mnie póki co nie stać na takie