Madzienka
Mama Julci i Lenki
Witam z pracy....robota zrobiona pora na relaks
Tygrysku, Pyciolku co do tablicy to nic trudnego...ja zrobilam w wierszach za co sa buzki a w kolumach dni tygodnia(dodatkowo pokolorowane na kolory, dzieki ktorym w julci przedszkolu dzieci rozróźniają dni tygodnia) i codziennie przykejamy buzke m.in za ranne wstawanie, jedzenie, zabawe, sprzatanie zabawek, posłuszenstwo! i zasypianie...jak chcecie to moge wam wyslac na maila....tylko podeslijcie mi swoje adresy....
zdróweczka dla wszystkich chorowitków.....

Tygrysku, Pyciolku co do tablicy to nic trudnego...ja zrobilam w wierszach za co sa buzki a w kolumach dni tygodnia(dodatkowo pokolorowane na kolory, dzieki ktorym w julci przedszkolu dzieci rozróźniają dni tygodnia) i codziennie przykejamy buzke m.in za ranne wstawanie, jedzenie, zabawe, sprzatanie zabawek, posłuszenstwo! i zasypianie...jak chcecie to moge wam wyslac na maila....tylko podeslijcie mi swoje adresy....
zdróweczka dla wszystkich chorowitków.....

Jak ja widzę,że Fabian dobrze się czuje to nawet nie chodzę na kontrolę.

bo na razie jakos sie z mezem wymieniamy jak ide do pracy, wiadomo ze nie jest latwo, bo wszytsko na hura, no ale te chorobska na okraglo to szkoda placic za przedszkole , jak juz mezowi zabronia wczesniej z pracy wychodzic to wtedy niema zmiluj
.
. A ja wkurzona dzisiaj terma mi padła i nie mam ogrzewania ani ciepłej wody
.