reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko dzieki za info:szok::szok::szok: tylko dlaczego mój lekarz mi tego nie powiedział:no:

Leaving Facebook... | Facebook wkleiłam to tez na fejsa może widziałyscie wczesniej, bo to już jakiś czas "chodzi" po necie, ja zawsze rycze jak bóbr jak to oglądam, a zwlaszcza jak widzę te male dzieciaczki:zawstydzona/y::-(

Ostatnia edycja:
Kankiya o mój Boże...Aż mnie brzuch boli od płaczu...Ja nie mogę patrzeć na takie rzeczy...A jak pomyślę,że kogoś z nas mogłoby to spotkać...Ja bym tego nie przeżyła...
Clemastinum jest na kaszel.Na alergię braliśmy xyzal i zyrtec.

ja też nie moge a patrzę, sorki Aniu nie chciałam:zawstydzona/y:, ja tez zawsze myślę w takich chwilach o Bianci a powiem Wam,że niejednokrotnie przechodząc na pasach z wózkiem wyjeżdżał ktoś "na trzeciego" i nas wymijał:wściekła/y:nauczyłam się i mam tak do teraz,że jak jedno auto staje na pasach to przechodząc dalej zatrzymuję się i rozglądam czy jakiś szaleniec nie jedzie:zawstydzona/y:
a pytałam o Clemastinum ,bo nam kiedyś to przepisała dr jak miałyśmy ciągle kaszel niewiadomej przyczyny i myslała,że to alergia:szok: kurcze chyba musze lakarza zmienić ...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny

Zdrówka dla chorych dzieciaczków. Oby szybciutko wyzdrowiały.

Mati dzisiaj miał w przedszkolu zdjęcia, przyjechał pan fotograf i dzieciaczki pozowały :-D
Kurcze Mateusz nadal nie chce chodzic do przedszkola, zawsze płacze przed wyjściem :-(, nie wiem co sie dzieje, i od jakiegoś czasu w nocy budzi się z płaczem.

My urodzinki robimy w sobotę, tort już mąż zamówił. W piątek jedzionko będę robiła.

Kankiyja szkoda ze z ta rozmową nie wyszło, ale kurde ten Twój B. ma podejście :baffled:

I co ja chciałam jeszcze napisać :dry: .... hmmmm zapomniałam

Kankiya straszne te filmiki ale jak prawdziwe...:sorry2::sorry2::sorry2:
co do clemastinum to ma działanie antyalergiczne podobne jak zyrtec...:tak::tak::tak:

Agacia jaki tort zamawiacie??co do przedszkola to może zrób mu jakiś kalendarz i zaznacz dni kiedy do przedszkola chodzi się a kiedy nie...i w wolne dni planujcie coś fajnego....

my dzisiaj byłyśmy z Julą na wystawie dinozaurów...ruszających się i wydających głos z siebie:tak::-)
Zobacz załącznik 410879Zobacz załącznik 410880Zobacz załącznik 410881Zobacz załącznik 410882

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry